Головна Новини Зірки персона "Сама досконалість": відома модель повністю оголилася в новій фотосесії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Сама досконалість": відома модель повністю оголилася в новій фотосесії

31-річна Кендіс Свейнпол опублікувала провокаційні фото

15 жовтня 2020, 19:06 comments6949
Поділіться публікацією:

Колишній "ангел" Victoria's Secret Кендіс Свейнпол вирішила здивувати своїх шанувальників і повністю роздяглася для нової фотосесії. Цей сміливий вчинок вона вирішила зробити не заради одного задоволення, а для зйомки в рекламній компанії купальників бренду TropicofC. Про це пише видання lux.

"Сама досконалість": відома модель повністю оголилася в новій фотосесії

Кендіс Свейнпол. Фото: lux.fm

Так, 31-річна модель не перестає дивувати публіку, адже варто зазначити, що на таку відверту фотосесію зважиться далеко не кожен. Це завдання навряд чи виявиться під силу скромним і затиснутим людям, але смілива мама двох дітей чудово з цим впоралася.

Відомо, що бренд TropicofC модель заснувала самостійно, тому знайшла ефектний спосіб, щоб залучити покупців купувати купальники саме цього бренду.

”Сама досконалість”: відома модель повністю оголилася в новій фотосесії - фото 2
”Сама досконалість”: відома модель повністю оголилася в новій фотосесії - фото 3
”Сама досконалість”: відома модель повністю оголилася в новій фотосесії - фото 4

На знімках модель оголилася практично повністю, залишивши на собі тільки сорочку на деяких кадрах. А на одному з фото Кендіс позує в одних трусиках з яскравим хижим принтом. Фанати не могли не оцінити зовнішній вигляд моделі, тому засипали її компліментами про абсолютно досконалу фігуру. Що ж, з ними важко не погодитися, правда?

Раніше "Коментарі" писали, що Леді Гага знялася топлес. Популярна виконавиця вирішила досить ефектно заявити про вихід нової лінії косметики: знялася оголеною. Знімки з рекламній фотосесії дуже сподобалися шанувальникам, тому набрали майже 2 мільйони лайків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини