Головна Новини Зірки персона Слава Камінська поділилася відвертим фото з відпочинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Слава Камінська поділилася відвертим фото з відпочинку

Співачка опублікувала фото в бюстгальтері

8 жовтня 2020, 10:55 comments3291
Поділіться публікацією:

Слава Камінська поділилася відвертим фото з відпочинку

Слава Камінська | @babaslavka

Відома артистка, учасниця групи "НеАнгели" Слава Камінська, яка нещодавно розповіла про свого нового обранця, вирушила на відпочинок до Єгипту і ділитися з фанатами яскравими та сонячними фотографіями. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала кадр в чорно-бежевому бюстгальтері, чим розбурхала мережу.

Співачка сидить у дворі на плетеному кріслі та читає книгу по психології "Чоловіки з Марса, жінки з Венери". Вона позує в чорно-бежевому бюстгальтері, який підкреслює її груди й коротких джинсових шортах. Через такий відвертий образ, на тілі Слави можна розгледіти кілька татуювань. А свій look вона доповнила яскравим макіяжем з довгими чорними стрілками.

За день пост знаменитості зібрав понад 20 тисяч лайків і безліч коментарів від шанувальників, які відзначили, що Слава виглядає шикарно і поділилися своїми враженнями від книги, яку читає співачка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська артистка Слава Камінська розкрила п'ять своїх головних правил по догляду за шкірою обличчя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини