Головна Новини Зірки персона "Що з нею відбувається?": Сергій Притула різко висловився про Ольгу Фреймут
commentss НОВИНИ Всі новини

"Що з нею відбувається?": Сергій Притула різко висловився про Ольгу Фреймут

Ведучий порадив чоловікові Олі звернути увагу на поведінку своєї дружини

29 жовтня 2020, 14:51 comments1841
Поділіться публікацією:

Популярний телеведучий у своєму інтерв'ю для програми "Кава з перцем" чесно зізнався, як насправді ставиться до Ольги Фреймут. Відомо, що тривалий період часу вони разом вели кілька розважальних програм на Новому каналі, передає видання unian.

"Що з нею відбувається?": Сергій Притула різко висловився про Ольгу Фреймут

Сергій Притула і Ольга Фреймут. Фото: glamurchik.tochka.net

Сергій заявив, що на цей момент його абсолютно не цікавить життя його колишньої колеги. Їх тандем розпався близько 7 років тому, коли Фреймут перейшла працювати на інший канал. А остаточною причиною їх сварки стало відео, яке Притула для неї колись записав, а ведуча опублікувала його на своїй сторінці в соціальних мережах.

Сама ж Ольга частенько згадує Сергія, коли дає інтерв'ю. Наприклад, на одному з ефірів "Танців із зірками" вона заявила, що ведучий назвав її "конченою". Притула акцентує увагу на тому, що екс-колега не перестає згадувати про їхній конфлікт при будь-якому зручному випадку.

"Може, в Олі якийсь гештальт не закритий? Що з нею відбувається, чому вона ледь не в кожному ефірі використовує риторику, пов'язану зі мною?", — каже Сергій. Також він додав, що якби він раптом опинився на місці її чоловіка, то неодмінно провів би з нею серйозну розмову.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Притула пояснив, чому не спілкується з Ольгою Фреймут. Одна з найбільш популярних телевізійних пар Сергій Притула та Ольга Фреймут не спілкуються вже кілька років. Зіркова дружба різко зіпсувалася, коли ведуча вирішила перейти працювати на інший канал, але повністю припинити спілкування з колегою Притула вирішив після одного неприємного інциденту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини