Головна Новини Зірки персона Співачку Кеті Перрі та її сім'ю переслідує бездомний
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачку Кеті Перрі та її сім'ю переслідує бездомний

Кеті Перрі поскаржилася на погрози в соцмережі

20 вересня 2020, 22:45
Поділіться публікацією:

Американська зірка Кеті Перрі, яка в кінці серпня 202 року вперше стала мамою, зізналася, що страждає від погроз і переслідувань бездомного. Таку інформацію надало видання Page Six.

Співачку Кеті Перрі та її сім'ю переслідує бездомний

Кеті Перрі | Jeff Kravitz

Артистка заявила, що чоловік, якого звуть Вільям Террі постійно переслідує її родину і пише їй загрози в соціальній мережі. У цьому місяці, йому вдалося потрапити на територію будинку співачки, який розташований в престижному районі Беверлі-Хіллз (Лос-Анджелес). Охорона наказала чоловікові покинути маєток знаменитості, але він відмовився, тому довелося викликати наряд поліції. Террі неодноразово намагався проникнути в будинок Кеті Перрі, а також погрожував співачці і її чоловікові Орландо Блум, тому зірка переживає за своє і життя своєї родини.

Артистка подала в суд на чоловіка, який, як з'ясувалося, бездомний. Зірці вдалося домогтися того, щоб у відношенні Террі був винесений заборонний наказ.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська знаменитість Кеті Перрі показала свою фігуру на п'ятий день після народження доньки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини