Головна Новини Зірки персона "Страшний спогад для мене": Кім Кардашьян знову поскаржилася на чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

"Страшний спогад для мене": Кім Кардашьян знову поскаржилася на чоловіка

Чоловік Кім захворів на самому початку пандемії, коли ще ніхто не знав, як правильно лікувати коронавірус

7 жовтня 2020, 17:58
Поділіться публікацією:

Відома американська актриса і фотомодель поділилася, з якими труднощами їй довелося зіткнутися, коли її чоловік Каньє Уест захворів коронавірусом. Про це пише видання lenta.

"Страшний спогад для мене": Кім Кардашьян знову поскаржилася на чоловіка

Кім Кардашьян. Фото: bb.lv

Про свої випробування, які довелося пройти, знаменитість розповіла у відвертому інтерв'ю для видання Grazia. Вона детально згадала, що доглядала за своїм коханим абсолютно сама: без допомоги медсестер, лікарів і прислуги. А найскладніше було те, що популярний репер захворів на цим недугом ще на самому початку пандемії, коли ніхто й гадки не мав, як же правильно його лікувати.

Зірка каже, що в той момент її найбільше лякала невизначеність і невідомість, а вдома з нею було тільки 4 дітей, яким теж потрібна була її турбота.

В інтерв'ю Кардашьян говорила, що їй доводилося міняти простирадло чоловікові в спеціальному захисному костюмі, а також допомогти йому встати, коли це було необхідно.

"Зміна постільної білизни в рукавичках і захисному екрані для обличчя — страшний спогад для мене", — підсумувала вона.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кім Кардашьян прийняла остаточне рішення про розлучення з репером Каньє Уестом. Як відзначають джерела з оточення зіркової пари, модель не витримала постійних конфліктів і нервової обстановки будинку, яка спровокована розбіжностями. Крім того, вона все ще пам'ятає час, коли Уест посилено займався кар'єрою і не був готовий до батьківства, тому був розчарований признанням Кім, що вона вагітна і попросив її зробити аборт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини