Головна Новини Зірки персона Шуфутинський взяв за дружину танцівницю, молодшу за нього на 30 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Шуфутинський взяв за дружину танцівницю, молодшу за нього на 30 років

Для Михайла Шуфутинського це вже третій шлюб

28 вересня 2020, 10:55 comments3347
Поділіться публікацією:

72-річний російський естрадний співак Михайло Шуфутинський зізнався, що попрощався з холостяцьким життям і щасливий у шлюбі з новою обраницею. Про це артист розповів в програмі "Привіт, Андрій", передає КП.

Шуфутинський взяв за дружину танцівницю, молодшу за нього на 30 років

Михайло Шуфутинський та Світлана Уразова

Виявилося, що новою дружиною відомого шансоньє стала 43-річна Світлана Уразова, з якою Шуфутинський знайомий уже 25 років. Він зізнався, що почуття до Світлани у нього з'явились, ще коли вони тільки познайомилися. Вона була танцівницею його музичного колективу. Але дівчина відмовляла естрадному співакові через те, що він на той момент перебував у шлюбі.

Коли ж друга дружина Шуфутинського раптово померла від гострої серцевої недостатності, і йому було важко впоратися з втратою, то саме Світлана  його підтримала і допомогла пережити важкий період. У той момент їх дружні стосунки переросли в любовний роман.

У програмі автор хіта "3 сентября" зізнався, що вони зі Світланою вже офіційно стали чоловіком і дружиною, та підкреслив, що кохана завжди поруч і у всьому йому допомагає.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 90-річний хореограф Григорій Чапкіс одружився вчетверте: кохана є ровесницею його внучки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини