Головна Новини Зірки персона Світлана Лобода засвітила личко молодшої дочки
commentss НОВИНИ Всі новини

Світлана Лобода засвітила личко молодшої дочки

Раніше співачка викладала знімки дочки тільки зі спини

12 жовтня 2020, 21:10
Поділіться публікацією:

Світлана Лобода засвітила личко молодшої дочки

Світлана Лобода | Ivona

Популярна артистка Світлана Лобода, яка недавно продемонструвала шанувальникам свій новий імідж, вперше опублікувала в Instagram фото з дворічною донькою Тільдою, обличчя якої показала вперше, правда, малятко була в сонцезахисних окулярах.

37-річна співачка раніше фотографувала доньку тільки зі спини, тому така фотографія викликала бурхливу реакцію у підписників. Світлана позує в напівпрозорій пляжній накидці з бахрамою, а її дочка стоїть поруч і дивиться в бік. На дівчинці одягнена гарна сукня у квітковий принт і сонцезахисні окуляри.

І нехай фанатам не вдалося повністю розглянути обличчя малятка, багато хто відзначив, що Тільда дуже схожа на свою зіркову маму. Деякі шанувальники вважають, що батьком дівчинки є соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн, тому вони намагалися розгледіти в її обличчі риси відомого музиканта. Втім, Світлана подібні чутки пропускає повз вуха.

Пост знаменитості за добу зібрав понад 124 тисяч лайків і безліч коментарів, в яких фоловери відзначили, що Тільда дуже гарна і така ж модниця, як і мама.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Тіна Кароль зізналася, що хоче знайти кохання і народити дочку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини