Головна Новини Зірки персона Телеведучий Юрій Горбунов розповів, яку пораду дав би Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Телеведучий Юрій Горбунов розповів, яку пораду дав би Зеленському

Юрій Горбунов розповів про робочі стосунки із Зеленським

6 липня 2020, 18:30 comments1002
Поділіться публікацією:

Український телеведучий і актор Юрій Горбунов неодноразово співпрацював з Володимиром Зеленським у гумористичних проектах. В ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" він розповів, яку пораду дав би президенту, якщо б став його радником.

Телеведучий Юрій Горбунов розповів, яку пораду дав би Зеленському

@gorbunovyuriy

"Я б йому порадив не звертати уваги на критику. В душі наш президент все одно артист, а творчі люди завжди жорстко реагують на критику. Особливо, коли тебе півжиття хвалили як хорошого артиста. Це нові реалії для людини, з якими треба жити, з якими треба миритися. Моя порада: не звертати уваги на критику, і робити те, що вважає за потрібне", — зазначив телеведучий.

Також Юрій Горбунов зізнався, що під час співпраці з Зеленським навіть не припускав, що колись він стане президентом України.

"Я ніколи не думав про те, що Володимир Олександрович може стати президентом. Стосунки у нас завжди були робочими. На "Лізі сміху" ми були більш близькими, тому що частіше бачилися", — підкреслив актор.

Раніше Юрій Горбунов розповів виданню "Коментарі", що для української кіноіндустрії важливу роль зіграла заборона на в'їзд у нашу країну російським акторам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини