Головна Новини Зірки персона Том Круз виконав найнебезпечніший трюк в житті
commentss НОВИНИ Всі новини

Том Круз виконав найнебезпечніший трюк в житті

Том Круз виконав цей трюк чотири рази

8 вересня 2020, 10:15 comments1338
Поділіться публікацією:

Голлівудський красень Том Круз активно працює над новою частиною бойовика "Місія нездійсненна" і для реалістичності кінокартини, всі трюки намагається виконувати самостійно. Цього разу актор вразив своїм стрибком з мотоцикла у прірву. Про це повідомляє видання Nrk.

Том Круз виконав найнебезпечніший трюк в житті

Том Круз

Зйомки бойовика проходили в Норвегії, на горі Helsetkopen (1246 м над рівнем моря). Сприятливої погоди для виконання трюку творці фільму чекали кілька днів. Перед тим, як стрибнути в прірву з мотоцикла, Том Круз проходив численні тренування і робив точні розрахунки, зокрема  — напрям вітру.

58-річний актор проїхався по гігантському гірському трампліну, його байк впав у прірву, а він сам під прицілом камер почав парити на парашуті. Такий трюк став найнебезпечнішим в житті знаменитості, але він настільки віддався процесу, що виконав його кілька разів, і все заради гарного кадру.

Том Круз виконав найнебезпечніший трюк в житті - фото 2
Том Круз виконав найнебезпечніший трюк в житті - фото 3
Том Круз виконав найнебезпечніший трюк в житті - фото 4
Том Круз виконав найнебезпечніший трюк в житті - фото 5

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Том Круз є одним із найпопулярніших і успішних акторів Голлівуду. На основі всіх його проєктів були зроблені розрахунки, в яких йдеться про те, що за одне слово у фільмі він отримує 7 тисяч доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини