Головна Новини Зірки персона Вагітна Кеті Перрі довела до сліз Дженніфер Еністон
commentss НОВИНИ Всі новини

Вагітна Кеті Перрі довела до сліз Дженніфер Еністон

Кеті Перрі повідомила зірці "Друзів" радісну новину

12 липня 2020, 15:45 comments1687
Поділіться публікацією:

Голлівудські знаменитості Кеті Перрі та Орландо Клум готуються найближчим часом стати батьками. І дуже відповідально підійшли до вибору хрещеної мами для дитини. Серед головних претендентів на цю роль зірка "Друзів" Дженніфер Еністон. Таку інформацію надало The Mirror.

Вагітна Кеті Перрі довела до сліз Дженніфер Еністон

Інсайдер повідомляє, що актриса дуже підтримувала Кеті Перрі протягом всієї вагітності і стала для співачки справжньою опорою в цей непростий карантинний період. Зірка "Друзів" стала дуже близькою подругою родини, тому Кеті і Орландо запросили актрису стати хрещеною мамою для їх дочки, яка через кілька тижнів з'явиться на світ.

За інформацією видання, майбутні зіркові батьки вже повідомили своє рішення Дженніфер Еністон, і вона не змогла стримати сліз. Екс-дружина Бреда Пітта з радістю погодилася на таку важливу роль у житті їх первістка.

Нагадаємо, що в березні 2020 року 35-річна співачка Кеті Перрі зізналася, що вагітна від актора Орландо Блума. Вона довго приховувала цю новину від громадськості і заявила про своє "цікаве" положенні за допомогою відеокліпу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Кеті Перрі і зірка "Володаря перснів" перенесли весілля через коронавірус.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини