Головна Новини Зірки персона Вагітна Кеті Перрі приміряла плаття від українського бренду
commentss НОВИНИ Всі новини

Вагітна Кеті Перрі приміряла плаття від українського бренду

Кеті Перрі вражає ефектними концертними костюмами

27 липня 2020, 19:40
Поділіться публікацією:

Американська зірка Кеті Перрі, незважаючи на останні місяці вагітності, продовжує влаштовувати онлайн-концерти і радує шанувальників своїми яскравими фотографіями. Цього разу зірка з'явилася в яскравому образі, примірявши сукню від українського бренду T-dress. Кадри співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Вагітна Кеті Перрі приміряла плаття від українського бренду

Danny Moloshok | REUTERS

Нещодавно артистка взяла участь у музичному фестивалі Tomorrowland-2020, який через пандемію коронавірусу, проходив в онлайн-форматі. З такої нагоди, Кеті вирішила прибратися і вибрала яскраво-помаранчеву міні-сукню в білий горошок з фіолетовим боа від українського бренду. А свій образ доповнила масивними сережками, рудоволосою перукою і яскравим макіяжем, зробивши акцент на очах.

Відомо, що вартість такоъ сукні від T-dress становить 154 долара – більше 4 тисяч гривень, що досить демократично для зірок зі світовим ім'ям.

До речі, співачка на фотографіях показала, як створювала свій концертний образ. На її дивані розкладені прикраси, туфлі та інші аксесуари.

Вагітна Кеті Перрі приміряла плаття від українського бренду - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачці Кеті Перрі стало погано під час зйомок шоу і вона втратила свідомість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини