Головна Новини Зірки персона "Вечорами чіпляли афіші": Ірина Федишин зізналася, завдяки кому стала відомою
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вечорами чіпляли афіші": Ірина Федишин зізналася, завдяки кому стала відомою

Вона стрімко увірвалася в український шоу-бізнес

1 вересня 2020, 16:07
Поділіться публікацією:

Відома українська артистка Ірина Федишин поділилася історією про те, завдяки кому вона стала популярною. Про це вона розповіла в програмі "Ранок з Україною", передає видання newsyou.

"Вечорами чіпляли афіші": Ірина Федишин зізналася, завдяки кому стала відомою

Ірина Федишин. Фото: karabas.

Тато майбутньої зірки був професійним музикантом, але також він грав на весіллях. Якось раз батько поставив дівчинку поруч з собою, і в 4 роки вона дала свій перший концерт на одному з весіль.

Пізніше Ірина почала виступати в дитячому колективі, яким керувала її мама.

"У цьому колективі вона була, як такий вожак, тобто була ведучою — всіх ставила на сцену, всі слова знала, хто за ким повинен виступати", — ділиться мама.

Незважаючи на це, батько був категорично проти того, щоб дочка пов'язувала своє життя з музикою. Він бачив її видатною шахісткою. Тоді тренер з шахів прогнозував дівчинці велике майбутнє.

І тільки материнське серце почуло, що з Іриною відбувається щось не те. Мати переконала батька купити дочці синтезатор і віддати її на уроки музики. Але і на цьому випробування не закінчилися: далі потрібно було пробитися в шоу-бізнес без зв'язків і грошей.

"Костюми шили самі, концерти організовували самі, вечорами чіпляли афіші. Коли робили концерти, я стояла в дверях і збирала гроші. А вже потім, коли мене почали впізнавати, то ми цю процедуру перервали, адже було не дуже добре, що мама Ірини Федишин стоїть на вході ", — згадує мама.

Також українська виконавиця розповідає, що коли у них з чоловіком народилися діти, мама багато їм допомагала. Зараз же Ірина Федишин займається улюбленою справою, підкреслюючи, що цього їй вдалося досягти тільки завдяки своїм батькам.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, "Ось і літо пройшло": Леся Никитюк зачарувала яскравим образом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини