Головна Новини Зірки персона Відома американська актриса готується стати матір'ю
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома американська актриса готується стати матір'ю

Рэперша Нікі Мінаж вперше завагітніла в 37 років

20 липня 2020, 19:35 comments1148
Поділіться публікацією:

Відома американська актриса готується стати матір'ю

Популярна американська виконавиця репу і актриса Нікі Мінаж повідомила, що чекає первістка разом зі своїм чоловіком Кеннетом Петті. Про це вона сповістила фанатів в Instagram.

Мінаж опублікувала серію знімків в яскравих нарядах, які демонструють помітно округлений живіт майбутньої матері.

Цікаво, що для співачки в 37-річному віці це буде перший досвід народження дитини, і вона щаслива, що весь процес вагітності проходить природним шляхом.


Відзначимо, що світова преса не раз звертала увагу на своєрідний вибір співачки, чий чоловік був неодноразово судимий та навіть відбував термін в американських колоніях за звинуваченням у тяжких злочинах — спробу зґвалтування і вбивство.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Нікі Мінаж приміряла одяг українського дизайнера в гонитві за новим епатажним чином, що вона давно прославилася в колі своїх шанувальників.

Для знімка Нікі Мінаж вибрала відверту боді і легінси з колекції FW19 з реалістичним чорно-білим принтом у вигляді оголеного тіла.

До речі, одяг бренду не вперше обирають зірки світового масштабу. Раніше в речах марки були помічені Кортні Кардашян, Сита Абеллан, Ліза Оуен, Томмі Кеш, Ксенія Собчак, Віра Брежнєва та інші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини