Головна Новини Зірки персона Відома українська гімнастка зізналася, чому хотіла накласти на себе руки
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська гімнастка зізналася, чому хотіла накласти на себе руки

Ганна Різатдінова все дитинство і юність присвятила тренуванням, жертвуючи всім іншим

23 листопада 2020, 18:57 comments1017
Поділіться публікацією:

Олімпійська призерка та українська гімнастка Ганна Різатдінова шокувала громадськість несподіваною заявою. Так, вона зізналася, що колись її не покидали думки про самогубство.

Відома українська гімнастка зізналася, чому хотіла накласти на себе руки

Ганна Різатдінова. Фото: viva.ua

Про цей складний період спортсменка розповіла в інтерв'ю для програми "Зірковий шлях". Вона поділилася, що виснажливі тренування і жорсткий графік позбавили її не тільки дитинства, але і юності. Для неї це було складним випробуванням, тому що довелося відмовитися не тільки від друзів, але навіть від особистого життя.

"Крім спорту у мене не було нічого. Я пам'ятаю, стою перед дорогою, на пішохідному переході і думаю: "Господи, може, нехай мене вже машина зараз зіб'є ", — зізналася в інтерв'ю дівчина.

В той момент її зупинила тільки думка про олімпійську медаль. Але кілька спортивних змагань, які виявилися невдалими, все ж змусили Ганну в якийсь момент перестати вірити в свої сили і покинути світ великого спорту.

"Мені потрібна була людина, яка повірить, скаже:" Ань, куди тебе закінчувати, ти ще навіть не почала", — розповідає Різатдінова.

І незабаром така людина дійсно знайшовся — Ірина Блохіна. Коли вона почала займатися з Ганною, то її результати стрімко поліпшувалися. Уже 2016 році на Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро Різатдінова виборола бронзу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини