Головна Новини Зірки персона Віра Брежнєва показала фігуру і обличчя без фотошопу
commentss НОВИНИ Всі новини

Віра Брежнєва показала фігуру і обличчя без фотошопу

Брежнєва не боїться показати природну красу

4 листопада 2020, 12:50 comments1867
Поділіться публікацією:

Віра Брежнєва показала фігуру і обличчя без фотошопу

Віра Брежнєва (фото з відкритих джерел)

38-річна популярна виконавиця Віра Брежнєва, яка нещодавно випустила свій новий трек "Sestra", порадувала шанувальників новою фотографією в Instagram, на якій продемонструвала свою гарну фігуру.

Знаменитість не боїться показувати свою природну красу, тому часто ділиться з підписниками кадрами, де вона без макіяжу. На це раз Віра позувала в чорному боді та кросівках, продемонструвавши струнке і підтягнуте тіло, без фільтрів і фотошопа. Волосся співачка зібрала у хвостик, а обличчя очистила від мейк апу.

Свою публікацію, яка за кілька годин, зібрала понад 66 тисяч лайків зірка підписала "Real me" і поставила смайлик у вигляді сердечка. Дивно лише те, що вона відключила коментарі до свого посту.

Варто відзначити, що попри свій вік, Віра Брежнєва має чудовий вигляд. Помітно, що вона багато часу витрачає на фізичну активність і дотримується правильного харчування.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що гідну конкуренцію Вірі Брежнєвій може скласти її 19-річна дочка Соня, яка нещодавно поділилася з шанувальниками пікантними фотографіями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини