Головна Новини Зірки персона Влад Яма вперше розповів, чому багато років відтягував весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Влад Яма вперше розповів, чому багато років відтягував весілля

Він довго не міг зважитися на цей серйозний крок

24 вересня 2020, 15:04
Поділіться публікацією:

Популярний український хореограф зізнався, чому так довго не робив пропозицію своїй дівчині. З нею він познайомився ще у 2006 році, а весілля у них відбулася тільки у вересні 2014 року, передає видання lemonade.

Влад Яма вперше розповів, чому багато років відтягував весілля

Влад Яма. Фото: glavcom

У своєму інтерв'ю для каналу "Україна" Влад чесно розповів, що його змушувало так довго відкладати весілля. Він поділився, що раніше дуже помилявся, думаючи, що обручка на пальці позбавить його жіночої уваги. Адже танцюрист досить популярний серед жіночої аудиторії, а в глянцевих журналах його часто називали мачо. Тому він боявся що одруження позбавить його  таких переваг.

Але навіть коли хореограф визначився із тим, чого саме він хоче від життя,  він все одно не поспішав вести свою наречену до вівтаря. Лише через кілька років Яма зважився на серйозний вчинок, зробивши Ліліані пропозицію на Новий рік. А через рік після весілля дружина подарувала йому сина, якого вони назвали Ліоном. Також Влад зізнався, що мріє про поповнення в їх сім'ї.

"Буде, як буде, але хочеться дівчинку. Я дуже боюся цього моменту, однак все одно хочу. Але Ліля, мабуть, мріє про це більше мене", — говорить він.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Анна Седокова зізналася, чому так швидко вийшла заміж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини