Головна Новини Зірки персона Вогняна бестія: Кім Кардашян шокувала зміною іміджу
commentss НОВИНИ Всі новини

Вогняна бестія: Кім Кардашян шокувала зміною іміджу

Кім Кардашьян продемонструвала своє «вогненне» волосся

1 липня 2020, 14:30 comments1364
Поділіться публікацією:

39-річна американська красуня Кім Кардашян любить експериментувати зі своєю зовнішністю і дивувати публіку новими яскравими образами. На цей раз знаменитість опублікувала у своєму Instagram-Stories відео, продемонструвавши новий колір волосся.

Вогняна бестія: Кім Кардашян шокувала зміною іміджу

HayDzayn

Кім Кардашьян подобається приміряти на собі різні образи, і тому для фотосесій вона використовує різні перуки, накладні чубчики та інші атрибути, які дозволяють тимчасово змінити зовнішність. Але цього разу зірка вирішила усіх здивувати і пофарбувала волосся в наймодніший колір цього сезону — темно-червоний. А її стиліст Кім Епплтон підтвердив, що знаменитість дійсно змінила імідж, і на її перевтілення він витратив кілька годин. Але завдяки яким засобам був досягнутий такий ефект він не назвав.

До речі, новий образ Кім виглядає дуже ефектно і яскраво, щоправда, зірка не освітлювала і не фарбувала коріння, щоб не пошкодити його, лише "оновила" локони.

Вогняна бестія: Кім Кардашян шокувала зміною іміджу - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка Кім Кардашьян витрачає на свою зовнішність щомісяця понад 160 тисяч доларів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини