Головна Новини Зірки персона "Все влаштовує": Слава Камінська розповіла про свого нового обранця
commentss НОВИНИ Всі новини

"Все влаштовує": Слава Камінська розповіла про свого нового обранця

Співачка вже познайомила коханого зі своїми дітьми

30 вересня 2020, 21:01
Поділіться публікацією:

Солістка групи "НеАнгели" поділилася, що її коханий далекий від світу шоу-бізнесу, тому представляти його суспільству вона не поспішає, передає видання segodnya.

"Все влаштовує": Слава Камінська розповіла про свого нового обранця

Слава Камінська. Фото: viva

Артистка розповідає, що навіть рада, що її молодий чоловік не любить публічність. Тому що у неї вже був такий досвід, який закінчився розлученням, тому повторювати цей сценарій Слава точно не має наміру.

"Я на ті ж граблі ще один раз наступати не збираюся. Хороший чоловік, який мене цінує, любить і поважає. Мені достатньо", — говорить співачка в одному зі своїх інтерв'ю.

Камінська навіть встигла познайомити коханого зі своїми дітьми, але представила його як "мамин друг". Тому що впевнена, що дітям не треба розповідати зайвого. Тим більше, що у них є батько, якого вони шалено люблять.

Слава додала, що життя дуже непередбачувана штука, і ніколи не знаєш, куди воно заведе тебе завтра. Співачка зазначила, що вона натура творча, і їй постійно потрібно натхнення.

"Мені потрібно надихатися. Поки надихає, все влаштовує", — розповідає вона.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, не став приховувати: Едгар Камінський розповів, який дохід йому приносить пластична хірургія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини