Головна Новини Зірки персона Втрати 2020-го: помер легендарний продюсер Deep Purple та Iron Maiden
commentss НОВИНИ Всі новини

Втрати 2020-го: помер легендарний продюсер Deep Purple та Iron Maiden

Мартін Берч став знаменитим після того, як став звукорежисером і продюсером легендарних альбомів таких британських груп, як Deep Purple, Iron Maiden і Whitesnake

10 серпня 2020, 13:18 comments1030
Поділіться публікацією:

У Великобританії помер Мартін Берч — культовий продюсер, який просував Iron Maiden, Whitesnake, Deep Purple і Black Sabbat. Причина смерті 71-річного продюсера не повідомляється, пише Variety.

Втрати 2020-го: помер легендарний продюсер Deep Purple та Iron Maiden

Мартін Берч став знаменитим після того, як став звукорежисером і продюсером легендарних альбомів таких британських груп як Deep Purple, Iron Maiden і Whitesnake. Він працював над культовими альбомами In Rock і Machine Head для Deep Purple, Rising і Long Live Rock'n Roll для Rainbow, Killers, Number of The Beast, Piece Of Mind і Somewhere In Time для Iron Maiden, Saints & Sinners, в який увійшов хіт Here I Go Again Whitesnake. Працював над сольними проектами Роджера Гловера і Джона Лорда. Мартіна Берча можна побачити в кліпі Holy Smoke Iron Maiden.

Нагадаємо, творець першої версії комп'ютерної мишки Вільям Інгліш помер у віці 91 року від дихальної недостатності. Інженер і винахідник розробив свою першу мишку ще в 1963-му році, використовуючи розрахунки колеги, інженера Дугласа Енгельбарта, з яким працював разом протягом багатьох років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини