Головна Новини Зірки персона "З людьми треба бути обережніше": Олена Шоптенко розповіла, чому перестала довіряти людям
commentss НОВИНИ Всі новини

"З людьми треба бути обережніше": Олена Шоптенко розповіла, чому перестала довіряти людям

Ось чому вона здається багатьом такою серйозною та суворою

12 листопада 2020, 22:05 comments2285
Поділіться публікацією:








"З людьми треба бути обережніше": Олена Шоптенко розповіла, чому перестала довіряти людям

Олена Шоптенко. Фото: 24tv.ua

Популярна українська танцівниця стала героєм нового випуску "Слава+". У своєму інтерв'ю вона розповіла чимало неймовірних подробиць про своє життя, але всіх шанувальників страшно цікавило, чи дійсно вона така серйозна і сувора, якою здається?

Тоді Олена і зізналася, що вона навчилася максимально контролювати, а іноді навіть приховувати свої емоції. Вона додала, що в деяких ситуаціях їй це тільки на користь, а іноді людина зовсім не може зрозуміти, що вона хотіла сказати. Хореограф розповіла, що в дитинстві терпіла знущання своїх однокласників, тому в дорослому житті їй простіше зберігати дистанцію і певну відстороненість від усіх.

"Це просто захисна реакція від людей. Я людина, яку булили. З тих пір у мене є відчуття, що з людьми треба бути обережніше. І починаю довіряти тільки тоді, коли дізнаюся про людину більше і побачу вчинки", — говорить вона.

Шоптенко поділилася, що дуже часто сумнівається у всьому, що відбувається. Що вона іноді може себе "накрутити" без видимих на те причин, а потім сама ж від цього і страждає.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Олена Шоптенко в прозорій сукні продемонструвала відверті рухи. Вона опублікувала в Instagram відверте фото. На ньому 32-річна танцівниця в прозорому боді продемонструвала всю гнучкість тіла завдяки танцювальним рухам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини