Головна Новини Зірки персона Завжди мріяла про таку невістку: Ірина Білик розповіла про дівчину свого сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Завжди мріяла про таку невістку: Ірина Білик розповіла про дівчину свого сина

Розговорилася про сімейні справи і поділилася, чи планує спадкоємець одружуватися

7 вересня 2020, 17:37 comments1212
Поділіться публікацією:

Популярна українська артистка розповіла про особисте життя свого старшого сина в програмі "Світське життя" на телеканалі 1 + 1, передає видання lenta. У своєму інтерв'ю Ірина Білик трохи відкрила таємницю, розповівши про дівчину свого сина. Її звуть Аліса Яновська, і з Глібом вони зустрічаються вже досить тривалий час. Співачка поділилася, що завжди хотіла мати саме таку невістку. Вона додала, що хотіла б бачити майбутню дружину свого сина саме з таким кольором волосся, з такою мушкою, і щоб її звали Аліса.

Завжди мріяла про таку невістку: Ірина Білик розповіла про дівчину свого сина

Завжди мріяла саме про таку невістку: Ірина Білик розповіла про дівчину свого сина. Фото: sbu.

Також Ірина сказала, що якби вона знову виходила заміж, то обов'язково запросила б на весілля такі музичні гурти, як "ВВ", DZIDZIO і "ТІК". На що Аліса їй відповіла, що заради "ВВ" можна і про весілля задуматися.

Виконавиця висловила свою думку про те, що діти в змозі самі вирішити, пора одружуватися чи ні. Адже вони сучасні молоді люди, і самі знають, чого хочуть від цього життя, впевнена артистка.

Завжди мріяла про таку невістку: Ірина Білик розповіла про дівчину свого сина - фото 2

Відомо, старший син Гліб, якому вже виповнився 21 рік, народився в шлюбі з Андрієм Оверчуком. А молодший син на ім'я Табріз з'явився в шлюбі Ірини з російським режисером і продюсером Асланом Ахмадовим.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, "Життя змусило дійти до цього дна": Могилевська розповіла про сам складний період у житті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини