Головна Новини Зірки персона Зірка "Друзів" вперше одружується: кохана майже вдвічі молодша
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Друзів" вперше одружується: кохана майже вдвічі молодша

Для Перрі це буде перший шлюб

27 листопада 2020, 13:43
Поділіться публікацією:

Виконавець однієї з головних ролей в легендарному серіалі "Друзі" Меттью Перрі нарешті вирішив, що настав час укласти офіційний шлюб. Його коханою стала 29-річна дівчина Моллі Гурвіц, самому ж акторові на цей час 51 рік.

Зірка "Друзів" вперше одружується: кохана майже вдвічі молодша

Меттью Перрі. Фото: film.ru

Про цю радісну новину він розповів у своєму інтерв'ю для журналу People. Він назвав свою обраницю "найвеличнішою жінкою на всій планеті". Для знаменитості це буде перший шлюб, тому зважитися на такий крок йому було непросто.

"Я вирішив побратися. На щастя, весь цей час я зустрічався з найкращою жінкою на планеті", — зізнався Перрі.

Відомо, що майбутня дружина Меттью працює літературним агентом. Їхні стосунки почалися у 2018 році, і відтоді закохані не розлучалися. Також варто зазначити, що актор 2 роки (1995-1996) зустрічався з Джулією Робертс, а з 2006 по 2012 роки — з актрисою Ліззі Каплан.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Меттью Перрі розповів, коли ми побачимо спецвипуск "Друзів". Культовий серіал полюбився багатьом глядачам завдяки легкому сюжету, чудовому почуттю гумору головних героїв і, звичайно ж,  блискучому акторському складу. Він визнаний одним з найкращих комедійних серіалів в історії американського телебачення і став одним з найбільш знаменитих проектів 1990-х років. Перша серія вийшла на екрани 22 вересня 1994 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини