Головна Новини Зірки персона Зірка фільму «Дорогий Джон» стала мамою вдруге
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка фільму «Дорогий Джон» стала мамою вдруге

Зірка ретельно приховувала від громадськості свою вагітність

29 вересня 2020, 10:15
Поділіться публікацією:

У сім'ї відомої актриси, зірки фільмів "Дорогий Джон" і "Мамма Mia!" Аманди Сейфрід відбулася радісна подія — народження сина. Про це знаменитість повідомила підписникам на своїй сторінці в Instagram.

Зірка фільму «Дорогий Джон» стала мамою вдруге

Аманда Сейфрід | Alberto E. Rodriguez | Getty Images

Актриса народила дитину в понеділок, 28 вересня, але ім'я малюка батьки поки тримають в секреті. Вагітність зірки стала для шанувальників і папараці справжнім сюрпризом, адже Аманді вдалося протягом дев'яти місяців приховувати свій стан. Втім, полегшити їй завдання змогла самоізоляція, пов'язана з карантинними обмеження в період пандемії коронавірусу.

Зірка фільму «Дорогий Джон» стала мамою вдруге - фото 2

Нагадаємо, що у 2016 році зірка "Дорогого Джона" познайомилася з колегою по фільму "Останнє слово" Томасом Садоскі. І між ними спалахнули почуття. Про свою заручини вони оголосили в цьому ж році, а ось таємне весілля зіграли у 2017. Пара вже виховує трирічну доньку Ніну.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на днях відома американська модель Джіджі Хадід народила первістка. Вона опублікувала чорно-білу фотографію свого малюка і написала, що він вже змінив їх світ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини