Головна Новини Зірки персона Зірка «Гри престолів» зізнався, що бідував після серіалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Гри престолів» зізнався, що бідував після серіалу

Актор зізнався, що вліз у великі борги

12 листопада 2020, 19:10
Поділіться публікацією:

Популярний актор, зірка "Аквамена" і серіалу "Гра престолів" Джейсон Момоа вперше розповів про важкий період у житті своєї родини, коли він разом з дружиною і дітьми залишився практично без грошей.

Зірка «Гри престолів» зізнався, що бідував після серіалу

Джейсон Момоа (фото з відкритих джерел)

Зараз фентезі-серіал "Гра престолів" вважається найдорожчим і популярним у світі, але у 2011 році, коли тільки вийшов перший сезон, кінострічка була не настільки успішною. Джейсон зіграв в ньому Кхал Дрого і брав участь всього в 9 епізодах, після цього контракт актора закінчився, і він був змушений шукати нову роботу.

Але це виявилося не так просто, актор "загинався", він не міг довгий час знайти заробіток і вліз у великі борги, а у нього була дружина і діти, яких потрібно було забезпечувати.

Ситуація покращилася, коли Джейсон отримав запрошення взяти участь у фільмі "Ліга справедливості" і його кар'єра пішла вгору. Незабаром він отримав головну роль у кінострічці "Аквамен" і ставав все більш популярним. Зараз графік актора практично розписаний похвилинно, адже він задіяний у багатьох проектах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка "Ігри престолів" Софі Тернер вперше стала мамою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини