Головна Новини Зірки персона Зірка серіалу «Зачаровані» розповіла, про шокуючі наслідки коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка серіалу «Зачаровані» розповіла, про шокуючі наслідки коронавірусу

Актриса Аліса Мілано розповіла, що з нею відбувається після того, як вона отримала позитивний тест на коронавірус

11 серпня 2020, 23:51 comments1345
Поділіться публікацією:

Американська актриса Аліса Мілано, найбільш відома українському глядачеві завдяки ролям Дженніфер Мачіні в "Мелроуз Плейс" і Фібі Холлівелл в телесеріалі "Усі жінки відьми", розповіла про те, що відбувається з її організмом після того, як вона заразилася коронавірусом. Про це пише CNN.

Зірка серіалу «Зачаровані» розповіла, про шокуючі наслідки коронавірусу

Аліса Мілано. Фото: Broadimage/Shutterstock

Аліса Мілано написала у Twitter, що після того, як вона отримала позитивний тест на COVID -19 у неї стало сильно випадати волосся. Актриса боролася з симптомами вірусу з березня, коли, за її словами, у неї почалися лихоманка і головний біль.

На відео вона показує свій чистий гребінець, перш ніж розчесати мокре волосся.

В інтерв'ю CNN актриса сказала, що чекає поради від лікарів щодо того, що робити тепер, коли вона поборола коронавірус, зазначивши, що поки неясно, які подальші кроки їй слід зробити.

Також Аліса Мілано повідомила в Instagram, що вже кілька місяців страждає від декількох симптомів. Вона розповіла, що відчувала жахливе нездужання у всьому тілі, їй було важко дихати, і у неї була висока температура тіла.

"Це я 2 квітня після того, як прохворіла 2 тижні", — написала вона під фотографією, на якій вона зображена в дихальному апараті.

Актриса благала своїх підписників носити маски, дотримуватися соціальної дистанції і мити руки, тому що вона не хоче, щоб хтось ще відчував себе так само жахливо, як вона.

Нагадаємо, сьогодні вранці Міністерство охорони здоров'я України опублікувало свіжу статистику по коронавірусу в нашій країні. Сьогодні в Україні підтвердили 1158 випадків коронавірусу (на 150 більше, ніж вчора). Згідно з офіційною статистикою, в Україні COVID-19 підтвердився у 83 115 осіб, з яких 35 676 наразі знаходяться на лікуванні. На жаль, 1951 українець помер в результаті ускладнень (29 за минулу добу). Тим часом 44 934 особи одужали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини