Головна Новини Зірки персона Зірка «Щоденників вампіра» запустила свій бренд одягу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Щоденників вампіра» запустила свій бренд одягу

Актриса планувала зробити це ще кілька років тому

31 жовтня 2020, 17:25
Поділіться публікацією:

Відома актриса, зірка популярного телесеріалу "Щоденники вампіра" і "H2O: Просто додай води" Фібі Тонкин здивувала шанувальників приємною новиною. Знаменитість запустила власний бренд одягу під назвою Lesjour. Про це повідомляє видання Lady.tochka.

Зірка «Щоденників вампіра» запустила свій бренд одягу

Фібі Тонкін

Актриса зізналася, що планувала це зробити ще кілька років тому, а пандемія тільки посприяла прийняттю остаточного рішення.

"Все почалося під час карантину. Я починала день в піжамі, переодягалася в спортивні штани, додавала хорошу блузку, якщо у мене був відеозв'язок, а потім накидала поверх всього цього пальто, щоб піти в продуктовий магазин. Через кілька місяців я захотіла отримати нову уніформу — щось досить шикарне для зборів Zoom, досить зручне, щоб носити під час 6-годинних розгульних переглядів в ліжку, і досить легке, щоб мені було комфортно. І так народився LESJOUR! ", — поділилася Тонкін.

Головна концепція бренду — створення максимально універсальних і екологічних речей. У колекцію увійшло чотири варіанти верху і два варіанти штанів. Кожна річ, зроблена з 100% поновлюваних ресурсів, вона буде добре комбінуватися з іншими речами та передавати естетику 70-х років.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка серіалу "Щоденники вампіра" стала мамою вдруге.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини