Головна Новини Зірки персона Зірку Disney заарештували за побиття бойфренда
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірку Disney заарештували за побиття бойфренда

Американську зірку затримали у власному будинку

4 серпня 2020, 17:10
Поділіться публікацією:

20-річна актриса Роні Хоук, яка зіграла в телесеріалах "Спадщина" і "On My Block", виявилася в центрі скандалу. Видання TMZ повідомляє, що знаменитість потрапила за ґрати за домашнє насильство.

Зірку Disney заарештували за побиття бойфренда

Актриса Ронни Хоук | instagram.com/ronni_hawk_hot/

За словами інсайдера, актриса разом з бойфрендом Феллон відпочивала в своєму будинку, розташованому в Лос-Анджелесі. Але в якийсь момент між молодими людьми стався конфлікт, який переріс у побиття. При чому, постраждалим виявився хлопець актриси. Він подзвонив в поліцію і повідомив, що кохана його побила.

На місце події виїхав патруль поліції, який зафіксував на тілі хлопця видимі травми і подряпини. 20-річна американська зірка була затримана і доставлена в міську в'язницю "Ван Найс".

Нагадаємо, Роні Хоук відома тим, що грає Рейчел Діаз в комедійному серіалі Disney Channel "Застряг в середині", а також грає Олівію в комедійному серіалі Netflix "On My Block".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що батька голлівудської актриси Ліндсей Лохан заарештували за домашнє насильство. Мама актриси написала на свого колишнього чоловіка заяву в поліцію, звинувативши його в переслідуванні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини