Головна Новини Зірки персона "Життя змусило дійти до цього дна": Могилевська розповіла про найскладніший період у житті
commentss НОВИНИ Всі новини

"Життя змусило дійти до цього дна": Могилевська розповіла про найскладніший період у житті

Розповіла, що саме допомогло їй піднятися

31 серпня 2020, 16:26 comments1270
Поділіться публікацією:

Про переломний період свого життя Наталія Могилевська розповіла в програмі "Життя відомих людей" на каналі 1 + 1, передає видання tsn.

"Життя змусило дійти до цього дна": Могилевська розповіла про найскладніший період у житті

Наталія Могилевська. Фото: file.liga.

Кілька років тому співачка розлучилася зі своїм коханим, втратила маму і перестала впізнавати своє зображення в дзеркалі. Всі ці події відбулися за відносно короткий проміжок часу.

У програмі Наталія поділилася з глядачами, що цей час став для неї моментом повного розчарування в собі й у своїх цілях. За її словами, життя змусило її опуститися на саме дно, щоб потім піднятися і стати абсолютно новою людиною.

"Мене змусило життя дійти до цього дна, щоб мені було від чого відштовхнутися і стати іншою людиною. Я стала досить жорстокою і зверхньою людиною. Це трапляється з кожним артистом, це профдеформація ", — говорить Наталія.

І тільки спогади про дитинство, про те, якими були мрії та жага  кожного нового дня, допомогли артистці вибратися з цього депресивного стану. У якийсь момент вона вирішила, що досить страждати — пора навчитися жити заново.

Свою трансформацію особистості Могилевська почала з поїздки в Індію. Перебуваючи в чужій країні, вона нарешті знайшла ту гармонію і душевний спокій, які так довго шукала.

"І я так думаю: а не махнути мені в кругосвітню подорож? Я повертаюся до Києва, беру дві ситцевих сукні та реально їду в Індію ", -  розповіла співачка.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, просто "не помітив": Микита Добринін і Даша Квіткова потрапили в ДТП.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини