Головна Новини Зірки персона Звинувачення у плагіаті і заміна пісні: ALYOSHA розповіла про складнощі на «Євробаченні»
commentss НОВИНИ Всі новини

Звинувачення у плагіаті і заміна пісні: ALYOSHA розповіла про складнощі на «Євробаченні»

ALYOSHA замінили пісню для «Євробачення» в найкоротші терміни

7 липня 2020, 17:30 comments1069
Поділіться публікацією:

Українська співачка ALYOSHA в 2010 році представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення", яке проходило в Осло (Норвегія). В ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" вона розповіла, з якими організаційними труднощами їй довелося зіткнутися.

Звинувачення у плагіаті і заміна пісні: ALYOSHA розповіла про складнощі на «Євробаченні»

alyoshasinger / Instagram

"Напевно, ви пам'ятаєте звинувачення в плагіаті і заміну пісні у вкрай стислі терміни. Але це дало мені відмінне загартування. Поставивши на другий план свою сентиментальну натуру, я стала сильнішою, тому що зрозуміла або я прогнуся, або буду відбиватися. І я вибрала друге", — зазначила співачка.

Знаменитість зізналася, що перемога в Національному відборі в прямому сенсі стала поворотним моментом: почався адреналіновий період. І тільки по поверненню з самого конкурсу з Осло співачці стало трохи легше.

Нагадаємо, що ALYOSHA зі своєю піснею "To Be Free" була відібрана для конкурсу "Євробачення-2010" в результаті Національного голосування. Але після цього в мережі з'явилася інформація, що її конкурсна пісня є плагіатом. Організатори заходу вирішили, що композиція "To Be Free" не відповідає правилам Європейського мовного союзу і призвали її замінити. У найкоротші терміни ALYOSHA та її команда представили нову пісню "Sweet People", з якою виступили на конкурсі і зайняли 10-е місце.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка ALYOSHA розповіла, як стати зіркою шоу-бізнесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини