Головна Новини Зірки скандал Ілон Маск судився з колишньою дружиною через ембріони
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск судився з колишньою дружиною через ембріони

Мати Ембер Хьорд була впевнена, що Джонні Депп - це просто ангел у порівнянні з Илоном Маском

31 липня 2020, 07:31
Поділіться публікацією:

Засновник компанії SpaceX і Tesla Ілон Маск судився з колишньою дружиною Джонні Деппа Ембер Хьорд через заморожених ембріонів. Про це розповіла подруга сестри артистки Дженніфер Хауелл. За її словами, бізнесмен після розриву стосунків із Хьорд хотів позбутися ембріонів, які вони створили разом, повідомляє видання Mirror.

Ілон Маск судився з колишньою дружиною через ембріони

Фото: Amber Heard\Twitter

"Пейдж (мати Ембер, яка загинула у травні 2020 року) розповіла мені, що у неї з ним була судова війна за права на ембріони, які вони створили разом. Він хотів їх знищити, а Ембер намагалася зберегти, щоб народити від нього дитину ", – зізналася Хауелл.

Мати Хьорд також часто порівнювала Маска з колишнім чоловіком дочки Джонні Деппом. За її словами, які передала Хауелл, Депп був просто ангелом у порівнянні з Маском.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що компанія Neuralink, що належить мільярдерові Ілону Маску, розробляє мозкові імпланти, які будуть транслювати музику прямо в мозок. Це стане можливим завдяки спеціальним чіпам. Така технологія позбавить від необхідності носити навушники для прослуховування музики.

У компанії відзначили, що трансляція музики буде не єдиною функцією пристрою. Мозкові чіпи будуть мати можливість допомогти позбавитися від шизофренії і деменції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини