Головна Новини Зірки скандал На голлівудську актрису подали в суд за не подаровані сукні
commentss НОВИНИ Всі новини

На голлівудську актрису подали в суд за не подаровані сукні

Актриса благодійною ініціативою нарвалася на судову тяганину

10 червня 2020, 13:40 comments1318
Поділіться публікацією:

Голлівудська красуня, зірка серіалу "І всюди тліють пожежі" Різ Візерспун розпочала благодійну ініціативу, але потрапила у скандал. На знаменитість подали в суд троє вчителів, яким не дісталися сукні від бренду. Таку інформацію надало видання Daily Mail.

На голлівудську актрису подали в суд за не подаровані сукні

На тлі ситуації з пандемією коронавірусної інфекції, знаменитість вирішила підтримати сумлінну працю американських вчителів і оголосила розіграш. 250 щасливчиків отримали в подарунок від актриси сукню від її компанії Draper James, а решта — 25% знижку на товар.

Але троє вчителів залишилися незадоволені, тому що не були в числі переможців. Вони подали на зірку до суду, зазначивши, що умовами конкурсу не передбачалося, що не всім учасникам пощастить отримати приз.

Представили зіркової компанії спробували зам'яти скандал і надали вчителям 30% знижку на весь асортимент модного бренду. Але такий хід лише загострив ситуацію. Вчителі заявили, що їм не по кишені такі речі, тому що у них маленька зарплата. Актрису звинуватили в тому, що вона використовувала свою благодійність з рекламною метою, щоб підвищити імідж своєї компанії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Різ Візерспун поділилася рецептом улюбленого смузі. Що входить в напій?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини