Головна Новини Зірки шоу бізнес Анна Седокова знову "вийшла заміж" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Анна Седокова знову "вийшла заміж" (ФОТО)

Перше фото у весільній сукні з Янісом Тиммой у неї вже є

31 липня 2020, 17:38 comments1459
Поділіться публікацією:

Анна Седокова знову "вийшла заміж" (ФОТО)

Відома українська співачка Анна Сєдокова і латвійська баскетболіст Яніс Тімма вже приміряли весільні вбрання. Відповідне фото з'явилося у співачки в Інстаграмі.

"Це могли б бути ми. І це ми! Термінові новини і мої найкращі весільні фотографії. Напишіть в коментарях побажання молодятам, і вас наздожене щастя, і ніколи не відпустить", — підписала пост Седокова.

Поки складно зрозуміти, розіграш це, чи реально пара вирішила саме так оригінально відгуляти весілля. Раніше баскетболіст зробив дівчині пропозицію.


Як повідомляли "Коментарі", українська співачка, колишня учасниця групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова показала світу свого нового коханого і публічно зізналася йому в почуттях.

Приватне життя співачки завжди викликала підвищений інтерес, ще у вересні 2019 року в мережі ходили чутки, що Ганна зустрічається з латвійським баскетболістом Янісом Тиммой, але пара не підтверджувала свій роман, до недавнього часу. Тепер артистка вирішила поділитися з фанатами позитивними змінами на особистому фронті і показала ніжний знімок з баскетболістом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини