Головна Новини Зірки шоу бізнес Є чим зайнятися в дощовий день: топ-5 ідей для всієї родини від Лілії Ребрик
commentss НОВИНИ Всі новини

Є чим зайнятися в дощовий день: топ-5 ідей для всієї родини від Лілії Ребрик

Разом з чоловіком Андрієм Диким вони виховують двох доньок і дуже люблять займатися чимось разом з ними

28 вересня 2020, 15:28 comments1677
Поділіться публікацією:

Якщо за вікном ллє дощ, і вам здається, що вихідний буде нудним, то ситуацію точно можна виправити. Ведуча Лілія Ребрик поділилася, як можна весело провести час у колі сім'ї, якщо погода не радує. Про це пише видання rbc.

Є чим зайнятися в дощовий день: топ-5 ідей для всієї родини від Лілії Ребрик

Лілія Ребрик з родиною. Фото: rbc

Знаменитість розповіла, що в погану погоду вони збираються всі разом, тому що так набагато тепліше переживати холодні дні. Вона назвала 5 занять, яким віддає перевагу все сімейство.

На першому місці, звичайно ж, перегляд кіно. І оскільки в їхній родині є різні покоління, то вони намагаються вибирати сімейні комедії. Серед фаворитів в їхньому списку виявилися "Операція и", "Пригоди Паддінгтона", "Едвін і бурундуки" і "Старий Хоттабич".

Після перегляду фільмів вони також можуть подивитися розважальний контент в Тік-ток і YouTube. Зіркова родина любить ролики про танці, тварин і різні смішні відео.

Відпочинок від гаджетів теж повинен бути, тому Лілія поділилася, що вони всією родиною люблять збирати пазли. Адже в процесі можна поговорити, посміятися і зарядитися гарним настроєм.

Є ще у них і авторська гра, яка називається "придумайте спільну казку". Суть цієї гри полягає в тому, що кожен член сім'ї додає в речення свою версію розвитку історії. Знаменитість каже, що виходить дуже непередбачувано і смішно.

Також в списку улюблених домашніх занять є і спільне приготування їжі. Лілія впевнена в тому, що разом фантазія працює набагато краще, і можна багато експериментувати. Звичайно, доводиться потім прибирати на кухні, але пережиті миті точно того варті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, спиш мало: українська співачка показала сімейну прогулянку з трьома дітьми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини