Головна Новини Зірки шоу бізнес Колишня дружина Павла Прилучного різко обізвала його нову пасію
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишня дружина Павла Прилучного різко обізвала його нову пасію

Російська артистка і ведуча передачі "Чесне розлучення" Агата Муценіеце переживає нове захоплення колишнього чоловіка

15 вересня 2020, 20:55 comments7399
Поділіться публікацією:

Відома російська телеведуча і актриса Агата Муценіеце грубо відгукнулася про нову дівчину свого колишнього чоловіка і завидного красеня Павла Прилучний, з яким у пари є двоє дітей. Свою образливу репліку на адресу суперниці Муценіеце висловила в ході інтерв'ю з Раїсою Рязановій в передачі "Чесне розлучення".

Колишня дружина Павла Прилучного різко обізвала його нову пасію

Артистка заявила, що зуміла зберегти хороші відносини з екс-чоловіком.

"Я з дітьми тільки добре спілкуюся. Кажу: "Папа хороший, я хороша, ми просто живемо окремо. Ми почали лаятись, тому так вирішили", — розповіла Муценіеце.

Рязанова, додала, що далі спілкування з дітьми буде залежати від "знову придбаної ...". "... Особи жіночої статі", — договорила Муценіеце з прикрістю на обличчі.

Відзначимо, що Прилучний і Муценіеце вступили в шлюб в 2011 році і прожили разом 9 років, після чого Агата зробив публічну заяву про побої і алкогольної залежності чоловіка. Тоді її визнання, зроблене в сльозах, викликало широкий резонанс у громадськості і в кінцевому підсумку призвело до розлучення зоряної пари.

Актриса, борючись зі своїми переживаннями і болем, відкрила передачу на YouTube-каналі "Чесне розлучення", де разом з іншими знаменитостями обговорює їх досвід розлучення з подружжям.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відома комедійна актриса Катерина Варнава показала нового бойфренда.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини