Головна Новини Зірки шоу бізнес На честь якого голлівудського актора найчастіше називають дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

На честь якого голлівудського актора найчастіше називають дітей

Цей актор користується великою популярністю

17 вересня 2020, 00:30
Поділіться публікацією:

Багато батьків хочуть назвати свого малюка дуже незвичайним і рідкісним ім'ям, тому підключають весь креатив і фантазію. А є ті, хто недовго думаючи називає дитину на честь улюбленого актора або спортсмена. В Америці така тенденція дуже популярна. Видання The New York Post повідомляє, що в США все частіше новонароджених стали називати на честь зірки "Матриці" Кіану Рівза. У національному рейтингу це ім'я піднялося на 177 позицій.

На честь якого голлівудського актора найчастіше називають дітей

Ім'я самого доброго актора Голлівуду користується великою популярністю. У перекладі з гавайського воно означає "прохолодний вітер з гір". На честь Кіану Рівза названо дуже багато малюків, батьки навіть в соціальній мережі створили хештег #BabyKeanu і діляться знімками своїх чарівних дітей. Один Кіану навіть з'явився в столиці Росії.

Друге місце за популярністю займає ім'я Арчі ( "хоробрий", "сміливий"). Саме так звуть первістка актриси Меган Маркл і принца Гаррі. Ще в Америці стає поширеним ім'я Сейнт (в перекладі "святий"), так назвали свого сина модель Кім Кардашьян та репер Каньє Уест.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американський мільярдер Ілон Маск дав своїй шостій дитині дуже незвичайне ім'я, яке більше нагадує формулу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини