Головна Новини Зірки шоу бізнес Опитування «Коментарів»: українські телеведучі розповіли про найнезвичайніший поцілунок
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Опитування «Коментарів»: українські телеведучі розповіли про найнезвичайніший поцілунок

Сьогодні, 6 липня, відзначається Всесвітній день поцілунку або Міжнародний день поцілунків. Українські телеведучі поділилися з виданням «Коментарі» спогадами про найнезвичайніший або пам'ятний поцілунок

6 липня 2020, 14:55 comments3311
Поділіться публікацією:

Всесвітній день поцілунку (англ. World Kiss Day або англ. World Kissing Day) або Міжнародний день поцілунків (англ. International Kiss Day International Kissing Day) придумали у Великобританії в кінці XIX століття. Свято неофіційне, що не заважає ентузіастам з понад 60 країн проводити в цей день заходи. І хоч цей карантинний рік не сприяє масовим змаганням на найдовший, гарний або незвичайний поцілунок, різного року флешмоби все одно будуть. Ну, а портал "Коментарі" попросив поділитися "поцілунковими" спогадами українських телеведучих.

Опитування «Коментарів»: українські телеведучі розповіли про найнезвичайніший поцілунок

Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

Анастасія Даугулє, ведуча програми "Ранок з Інтером" (телеканал Інтер):

– Одного разу я цілувалася з хлопцем на жвавому перехресті однієї з центральних магістралей Харкова (Анастасія народилася в столиці Латвії – Ризі, поступила в Харківський державний університет ім. В. Н. Каразіна історичний факультет; на ТБ потрапила в студентські роки, влаштувавшись стажистом в групу інформаційного мовлення на одному з перших харківських недержавних каналів – прим. ред.)

Ми були студентами й цілувалися кожну секунду, от і на перехресті теж не стали гаяти час. Машини гальмували й привітно нам сигналили. Було класно і безтурботно.

Опитування «Коментарів»: українські телеведучі розповіли про найнезвичайніший поцілунок - фото 2

Леся Нікітюк, ведуча шоу "Хто зверху?", "Хто проти блондинок?" і "Le Маршрутка" (Новий канал):

– Звичайно, найбільше всім дівчаткам запам'ятовується саме перший поцілунок. У мене це сталося в літньому дитячому таборі.

Все сталося під час гри в "пляшечку" (посміхається). Спочатку ми вчилися цілуватися по-дорослому, а потім з дівчатами бігли в кімнату і три години мили язики милом (сміється).

Опитування «Коментарів»: українські телеведучі розповіли про найнезвичайніший поцілунок - фото 3

Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна":

– Вся наша сім'я не може уявити й дня без поцілунків! Для мене найбільш довгоочікуваним і, звичайно ж, найбільш пам'ятним був перший поцілунок з моєю дружиною Іришею. Він був дійсно довгоочікуваним, тому що я місяць на нього працював! Але я точно розумів – з цього поцілунку почнеться моє щаслива життя.

Як зараз пам'ятаю – це було в одному з ТЦ. Звичайно ж, я не готувався до цього, все сталося раптово. Ми сиділи в якомусь японському ресторанчику, розмовляли, і в якийсь момент Іриша сказала мені: "Герман, я починаю тобі вірити. Ніколи в житті не обманюй мене". І я зрозумів, що це – той самий момент.

Опитування «Коментарів»: українські телеведучі розповіли про найнезвичайніший поцілунок - фото 4

Соломія Вітвіцька, ведуча ТСН на 1 1:

– Згадала несподіваний поцілунок під час передвесільної поїздки, яка проходила кілька років тому в Марокко – для фотосесії обкладинки журналу VIVA!

Я була вже майже готова до знімання, з гарним макіяжем і зачіскою від стилістки Тетяни Бойко.

В цей час мій майбутній наречений Влад відпочивав в нашій кімнаті. Я дуже скучила (не бачила ж його аж 20 хвилин!) і вирішила розбудити ніжним поцілунком. Тихенько підкралася... Але замість романтики не на жарт налякала його. Та так, що він спросоння і від несподіванки різко (випадково) "потрапив" мені рукою прямо в обличчя.

І тоді почалася паніка: Влад бігає по кімнаті й тримається за лікоть, я бігаю і тримаюся за лоб, візажист бігає за мною, фотограф і редактор Іванна Слабошпицька – шокована...

Плач і сміх – одночасно. У візажиста в одну мить усе життя перед очима пролетіло. А все тому, що в лічені секунди у мене на лобі вилізла велика гуля. Далі її намагалися приховувати всією командою, щоб не було видно на фото. Та що там на фото! Ця гуля супроводжувала мене протягом всього відеознімання – а тут вже нічим не прикриєш...

Але, зрештою, і фото, і відео вийшли чудовими. Ось така вона – несподівана романтика.

Опитування «Коментарів»: українські телеведучі розповіли про найнезвичайніший поцілунок - фото 5

Жанна Тихонова, ведуча програми "Жди меня. Україна" ("Інтер"):

– Це було в бібліотеці. Між стелажів стояли двоє і шукали потрібні їм книги. Я – щось із класики. І абсолютно раптово, але дуже ніжно молодий чоловік поцілував мене в щоку, трохи нижче правого вуха. Це був перший поцілунок.

Я навіть прокинулася. І весь день у мене було відчуття, що це було насправді. Я і досі до снів ставлюся як до якогось іншого життя, яке ми проживаємо, коли спимо.

Опитування «Коментарів»: українські телеведучі розповіли про найнезвичайніший поцілунок - фото 6

Марія Мельник, ведуча шоу "Ранок з Україною" на каналі "Україна":

– Коли я вчилася в школі, найпопулярніший хлопець запропонував мені зустрічатися. І я відмовилася, тому що на той час ніколи в житті ні з ким не цілувалася...

А через кілька років, вже будучи дорослою, я його зустріла і сильно здивувалася – він був пофарбований у якийсь отруйний колір, і я подумала – якби зав'язалося, можливо, я б зараз була якогось салатового кольору. (сміється)

А найкрутіший поцілунок був з моїм чоловіком. Напевно, це коли ми були на живому вулкані – все літає, ти ледве туди дістався, важко дихати через перепади тиску, але ти стоїш на висоті, над океаном, а поруч – він! І розумієш – ось воно щастя!

Опитування «Коментарів»: українські телеведучі розповіли про найнезвичайніший поцілунок - фото 7
Нагадаємо, раніше українські зірки поділилися з "Коментарями" найкращими літніми спогадами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини