Головна Новини Зірки шоу бізнес П'ять зірок, які стали знаменитими випадково
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять зірок, які стали знаменитими випадково

Сьогодні ці зірки добре відомі в усьому світі

23 листопада 2020, 09:25 comments1202
Поділіться публікацією:

Багато світових знаменитостей, які є кумирами мільйонів людей, народилися у звичайних сім'ях і не думали про славу і популярність.

П'ять зірок, які стали знаменитими випадково

Шарліз Терон | фото: EPA/DAVID SWANSON

Деякі з них навіть не допускали, що в майбутньому побудують приголомшливу кар'єру, але за них все вирішив випадок.

Памела Андерсон

П'ять зірок, які стали знаменитими випадково - фото 2

Після закінчення коледжу юна красуня мріяла стати фітнес-тренером і можливо, все так би й склалося, якби не один випадок. Памела Андерсон в 1989 році прийшла на канадський футбольний матч і потрапила в камеру оператора. Ролик показали по місцевому телебаченню, і він убив всіх наповал. Річ у тому, що на білявій красуні в той день була футболка з пивом Labatt, і така реклама сподобалася не тільки глядачам, але і власникам бренду. Незабаром, з Памелою зв'язалися представники компанії й запропонували вигідний контракт, а через 4 роки їй подзвонив засновник Playboy Х'ю Хефнер і запропонував знятися для обкладинки чоловічого журналу.

Джейсон Стейтем

П'ять зірок, які стали знаменитими випадково - фото 3

Samir Hussein | WireImage

В юності Джейсон захоплювався спортом і був у складі національної збірної зі стрибків у воду. Але це було для нього скоріше захопленням, а гроші він заробляв, продаючи на вулицях Лондона різні прикраси та парфумерію. Одного разу його помітив рекламний агент і запропонував знятися в ролику бренду Tommy Hilfiger. Після цього майбутню зірку фільмів стали впізнавати на вулицях і пропрацювавши деякий час моделлю, він познайомився з режисером Гаєм Річі. З того моменту і почався його акторський шлях.

Шарліз Терон

П'ять зірок, які стали знаменитими випадково - фото 4

Gettyimages

Стати знаменитою та успішної красуні допоміг її бойовий характер. Одного разу вона влаштувала скандал в банку, коли в ньому знаходився успішний імпресаріо Джон Кросбі. Його підкорила вибухова натура Шарліз, тому він підійшов до неї, дав візитку і порекомендував звернутися в акторські агентства. Дівчина прислухалась до поради і зробила правильний вибір!

Еванджелін Ліллі

П'ять зірок, які стали знаменитими випадково - фото 5

Зірка серіалу "Залишитися в живих" не думала про акторську кар'єру, вона працювала стюардесою, а також підробляла моделлю. Одного разу її помітив на вулиці менеджер модельного агентства і запропонував співпрацю. Її кар'єра почалася з епізодичних ролей, а після стрімко пішла вгору.

Ченнінг Татум

П'ять зірок, які стали знаменитими випадково - фото 6

Jason LaVeris FilmMagic

Красунчик активно займався спортом і не боявся братися за будь-яку роботу, він був продавцем, будівельником, брокером. Якось на вулиці до нього підійшов фахівець з кастингу в модельному агентстві та запропонував роботу. Незабаром Ченнінг завдяки своєму шикарному тілу і пластичності отримав роль у фільмі "Крок вперед", який зробив його зіркою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, за які ролі знаменитостям соромно дотепер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини