Головна Новини Зірки шоу бізнес Відомий український ведучий розповів про нову дату весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український ведучий розповів про нову дату весілля

Через коронавірус перший раз весілля довелося перенести

28 вересня 2020, 14:56 comments1026
Поділіться публікацією:








Український телеведучий Володимир Остапчук розповів про нову дату весілля зі своєю дівчиною Крістіною Гірник. Про це він зізнався в програмі "Зоряний шлях".

Відомий український ведучий розповів про нову дату весілля

"Наша нова дата весілля — 15 жовтня. Знаєте, ми намагалися зробити все, щоб відгуляти першого числа. Однак я заразився на коронавірус, і захід довелося перенести. Чи всі встигли вже зробити? Та хіба що з меню в ресторані повністю не визначилися, а так все на місці ", — зазначив ведучий.

Його супутниця також зізналася, що вперше почала розсилати запрошення, коли у Володимира з'явилися перші симптоми інфекції.

"Це дуже цікава і водночас неприємна історія. Я почала розсилати запрошення, а він почав себе погано почувати. І вже на наступний ранок довелося ще раз всім дзвонити і вибачатися", — сказала Гірник.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Остапчук познайомив дітей зі своєю нареченою.

Володимир разом з екс-дружиною Оленою Войченко виховують двох дітей: дочку Емілію, котра 1 вересня пішла в перший клас і сина Евана (2,5 року). Знайомство дітей з нареченою ведучого сталося цього літа, але ще до цього часу Остапчук близько трьох місяців пояснював дочки, що в його житті є хороша подруга Христина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини