Головна Статті Зірки шоу бізнес Зоряний Новий рік: як його зустрічали і збираються зустріти українські зірки
commentss Cтатті Всі новини

Зоряний Новий рік: як його зустрічали і збираються зустріти українські зірки

Знаменитості відзначають, що цього року плани, як зустрічати Новий рік, значно скорегував COVID-19

29 грудня 2020, 15:50 comments2093
Поділіться публікацією:

Новорічний настрій - завжди особливий, проте цей рік для людей у всьому світі став незвичним. Аж надто нас всіх вимотав цей високосний, коронакризовий 2020-й. І дуже хочеться, щоб наступний був в рази кращим. Напередодні Нового року видання "Коментарі" розпитало зірок українського телебачення і шоу-бізнесу про найяскравіше святкування Нового року, а також про те, як збираються зустріти 2021-й.

Зоряний Новий рік: як його зустрічали і збираються зустріти українські зірки

Новий рік. Фото із відкритих джерел

Ігор Кондратюк, телеведучий, продюсер:

Зоряний Новий рік: як його зустрічали і збираються зустріти українські зірки - фото 2

- Зараз у пам'яті останнє яскраве святкування Нового року — 2020-го. Це сталося в столиці Нової Зеландії — Веллінгтоні. Туди я прилетів 31-го грудня опівдні. Разом з сім'єю, яка прилетіла до Нової Зеландії раніше, за дві години до Нового року пішли в центр міста, де було людно. Люди слухали артистів на двох майданчиках, пили пиво і вино. А опівночі був перший на планеті Земля новорічний салют на честь 2020-го року. І тоді ще ніхто не знав, наскільки цей рік буде несподівано проблемним...

2021-й зустрінемо також всією сім'єю, але вдома, під Києвом. Може, це буде означати, що наступний рік стане набагато кращим? Подивимося. І саме це я і побажаю всім українцям: кращого року, ніж 2020-й. Року, коли COVID-19 вже не буде загрозою для здоров'я і життя людей. Ну і року, успішного для країни в усьому.

У тому числі бажаю збірній України з футболу як мінімум вийти у фінал Євро-2020, який повинен відбутися у 2021 році. Адже у мене вже є квиток на фінал! (посміхається).

Анастасія Кожевникова, співачка, beauty-блогер:

Зоряний Новий рік: як його зустрічали і збираються зустріти українські зірки - фото 3

- Коли заходить мова про найяскравіше святкуванні Нового року, завжди згадую те, що вперше провела не в сімейному колі. Того вечора мені запропонували роботу — заспівати пару пісень, вбратися в Снігуроньку, зустрічати гостей, і, звичайно, веселити дітлахів. Тоді я вперше зустріла Новий рік на сцені — і в тому ж році потрапила в групу ВІА Гра. Все сталося, як у прислів'ї — "Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш!".

В цьому році поїдемо з чоловіком до рідних. Ми з ним з одного міста — Южноукраїнськ. Будемо готувати разом з мамою. Я це обожнюю!

Я згадаю свій рік в костюмі Снігуроньки. Знову приєднуюсь у внучку Діда Мороза і буду всіх веселити, роздаючи завдання — заспівати пісню або розповісти вірш. З метою встати з-за столу і проявити активність, не весь же вечір пити і їсти (посміхається — ред.). І, звичайно, ми не обійдемося без вручення подарунків. Про один я подбала заздалегідь. Це мій Beauty Bag by Anastasia Kozhevnikova.

Рік тому у мене виникла ідея про створення свого б'юті-боксу. Але випустити стандартний бокс з косметикою — не нове, а мені хотілося чогось незвичайного. Так після довгих роздумів народився концепт мого б'юті-мішечка. Це відмінний подарунок, адже всі дівчатка люблять доглядати за собою.

Українцям бажаю бути щасливими, помічати щастя в дрібницях і прагнути до здійснення своїх мрій!

Олександр Лук'яненко, ведучий "Корисної програми" на "Інтері":

Зоряний Новий рік: як його зустрічали і збираються зустріти українські зірки - фото 4

- Найяскравіше святкування Нового року було на роботі — в новинних службах завжди ефір 1 січня. Ще пам'ятаю, як 2000-й зустрічав на Майдані — у мене там була пряма трансляція. А  минулого року після того, як годинник пробив дванадцять, взяв валізи і поїхав в аеропорт. У цьому є своя принадність, якщо летиш кудись на південь, тому що літаки напівпорожні і світанок ти вже зустрічаєш в новому році під пальмами і з видом на море. Дуже сподобалось!

В цьому році вперше за багато років я нікуди не лечу. Буду зустрічати новий рік вдома, зі штучною ялинкою, котом і гостями по скайпу — я строго дотримуюся всіх запобіжних заходів. Так я взагалі ніколи так довго не сидів на одному місці — цілий рік нікуди не виїжджав. Пам'ятаю, на минулий новий рік загадував бажання побувати в Мон-Сен-Мішеля у Франції. Навіть купив квитки на атлантичне узбережжя. Прогоріли! Але я продовжую вчити французьку мову. Дуже люблю Європу, емоційно це — моє. Сподіваюся, в 2021 році подорожі повернутися в наше життя!

Українцям бажаю — бережіть себе, будьте здорові і не перемикайтеся — дивіться "Інтер" 31 грудня. О 10:00 вийде новорічний випуск "Корисної програми", в якому ви дізнаєтеся про те, як правильно, смачно і красиво зустріти Новий 2021 рік.

SLAVIA, співачка:

Зоряний Новий рік: як його зустрічали і збираються зустріти українські зірки - фото 5

- Новий рік люблю святкувати на сцені, розважаючи людей і отримуючи задоволення. Запам'ятався Новий рік, який ми святкували вдома. Це було так: коли президент почав свою промову, чоловік (Михайло "Дзідзьо" Хома — Dzidzio — ред.) Відкрив шампанське, і так, що в пляшці його залишилося трохи на дні, а все ігристе потекло по стінах, столу, підлозі... Замість того, щоб загадувати бажання, довелося зайнятися прибиранням.

Цей рік для мене був щасливим і насичений подіями. Найважливіше — зйомки кліпу на пісню "Я тобі не мамка", запис нових пісень і вихід на широку публіку. Трохи втомилася морально, від роботи, і від сірого неба. Зараз я в теплих краях і буду святкувати новий рік тут.

Українцям бажаю здоров'я, веселого настрою і, щоб була можливість відвідати країни своєї мрії.

Соломія Вітвіцька, ведуча ТСН на 1+1:

Зоряний Новий рік: як його зустрічали і збираються зустріти українські зірки - фото 6

- Обожнюю різдвяно-новорічну пору і все, що з нею пов'язано: розвішувати гірлянди і прикрашати ялинку, готувати подарунки для рідних і навіть мерзнути в заметіль! Найбільш яскраво запам'яталася святкування Нового року під час мого навчання в Нюрнберзі, в Німеччині. Там дійсно яскрава в прямому сенсі цього слова, традиція — запалювати феєрверки, петарди, відкривати хлопавки. Городяни запалюють небо яскравими салютами. У новорічну ніч всі виходять на вулицю, випускають в повітря вогні, вітають один одного, сусідів і святкують всією вулицею. Все дуже масштабно і драйвово!

У цю новорічну пору бажаю кожному з нас — нічого не боятися. Всім миром ми пережили багато бурхливих подій. І в майбутньому, впевнена, нас очікує тільки найкраще! Будьте впевнені в собі! Все буде добре! Бережіть себе і своїх близьких, і будьте здорові.

Дует Anna Maria:

Зоряний Новий рік: як його зустрічали і збираються зустріти українські зірки - фото 7

Марія: Одне з найбільш незвичайних і нестандартних місць святкування, коли на Новий рік у нас було два концерти в Єгипті. Хотілося снігу і морозу, а була спека. І хоч нам було весело, всі навколо світилося святковими вогнями, але новий рік ми тоді не відчули.

Анна: Якось зустріли Новий рік на даху просто неба. Було  чудово — з різних сторін лунали салюти і зоряні розсипи розкривалися просто над нашими головами. А ще пам'ятаю, як під час виступу в Івано-Франківську вимкнулося світло. У людей свято, а коли з'явиться освітлення — незрозуміло. Ми взяли гітари, сіли на край сцени і почали співати. Люди тут же підхопили. Було чудово!

Марія: Ми завжди святкуємо Новий рік на сцені. 2021 — не виняток, адже ми не уявляємо собі свята без музики. Для нас головне, де б ми не знаходилися — вдома, на сцені або в компанії друзів — зустрічати Новий рік з музикою.

Анна: Головний атрибут свята — настрій. І близькі люди поруч. Якщо немає настрою — інше вже не так важливо.

Марія: Українцям бажаю  не зневірятися. Історія людства побачила вже багато різних подій, напевно знайдеться вихід і з цієї ситуації. "Все буде добре", як співається в нашій пісні.

Анна: Сподіватися на краще і не забувати, що життя відбувається прямо тут, прямо зараз. В цей момент. Тому бажано не сидіти і чекати біля моря погоди, а творити, дерзати, діяти. Насолоджуватися спілкуванням з рідними і придумувати все нові й нові ідеї.

Марія: І, звичайно, хочеться побажати цінувати кожен момент. Якщо розібратися, то у кожного з нас є за що подякувати Богові, всесвіт, життя, батьків. Кожен з нас може бути щасливим прямо зараз, тому що життя — це і є щастя. І якщо ми маємо можливість бачити своїх рідних, зустрічатися, спілкуватися, значить, все відмінно!

Олександр Педан, ведучий Improv Live Show (Новий канал):

Зоряний Новий рік: як його зустрічали і збираються зустріти українські зірки - фото 8

- Буду святкувати Новий рік у сімейному колі. Тим більше, у сина зараз такий ніжний вік, він запам'ятовує все дрібниці і дуже чекає свята. Усвідомив, що хочу проводити новорічну ніч вдома, коли працював ведучим на новорічному заході в горах. За день до цього я впав на сноуборді і вдарився головою. Мене обкололи сильними знеболювальними. В ту ніч на заході нас працювало троє: я, dj та Наталя Могилевська. Наташі було простіше — їй потрібно було співати 40 хвилин. А ми з діджеєм закривали інші п'ять годин. Мені було настільки погано, що не дуже пам'ятаю, як відпрацював. Тоді і зрозумів, що хочу зустрічати новорічну ніч в колі близьких.

Вадим Яцун, медійний фотограф:

Зоряний Новий рік: як його зустрічали і збираються зустріти українські зірки - фото 9

- У мене було багато яскравих святкувань Нового року! Я любив відзначати його на роботі, коли співав. Це завжди були незабутні гастролі. Минулий рік я приємно зустрів в Таїланді під годинний салют, який ніч перетворив в день! І навіть там я примудрився зробити олів'є, а знайти наші продукти було дуууже не просто!

2021-й планую зустріти в компанії нових друзів і знайомих, сподіваюся, що це внесе нову енергію в цей рік.

Українцям бажаю бути активними і креативними! Тільки винахідливість і позитивне мислення можуть перетворити кризу на момент успіху!

Ярослава Руденко, співачка, заслужена артистка України, експерт "Корисною програми" і ток-шоу "Стосується кожного" на "Інтері":

Зоряний Новий рік: як його зустрічали і збираються зустріти українські зірки - фото 10

- У 2012-му ми з чоловіком на новорічні свята поїхали в Норвегію. Країна зачарувала мене своєю природою, чистою екологією, привітними людьми. І дивовижний світ казкової зими: колод хати, занесені заметами, закутані снігом дерева і білосніжні верхівки гір. Ми немов опинилися в цій дитячій казці під Новий рік.

Новий рік — найкраще сімейне свято. Ми до нього серйозно готуємося. У народі кажуть: "Як рік зустрінеш, так і проведеш". А я хочу і зустріти, і провести щасливою! Вже навели порядок в будинку і у дворі. Народила штучну ялинку. До речі, нашій ялинці вже 35 років. Моя мама її купила ще коли була студенткою. Ми дбайливо зберігаємо всі традиції, новорічні свята відзначаємо всією сім'єю, за загальним столом, поруч з телевізором.

Українцям бажаю, щоб події цього року змусили задуматися над життєвими цінностями. І щоб там не говорили, найдорогоцінніший скарб — це життя і здоров'я. Бережіть і те й інше! До речі, китайський гороскоп стверджує, що рік Білого Металевого Бика буде вдалим для людей працьовитих і цілеспрямованих. А значить, потрібно цілеспрямовано готуватися до зустрічі нового року. Нехай 2021 рік щасливим для вас і ваших рідних!

Олена-Христина Лебідь, ведуча "Аферисти в сітях" (Новий канал):

Зоряний Новий рік: як його зустрічали і збираються зустріти українські зірки - фото 11

- Найяскравіший Новий рік був на Кубі. Обожнюю танцювати. Люблю музику, рух, усміхнених людей. На Кубі ми просто насолоджувалися атмосферою. Кубинський дух — взагалі божевільна річ. А в Новий рік і поготів. Була купа людей з різних країн, і всі кричали "Happy New Year", хтось вітав  іспанською. Так круто! Я не п'ю, але в такий момент просто п'янієш від атмосфери щастя навколо тебе.

Ірина Кудашова, актриса:

Зоряний Новий рік: як його зустрічали і збираються зустріти українські зірки - фото 12 нование - — Найяскравіше святкування Нового року було в Парижі з найкращим другом. Ми повинні були зустріти його біля Ейфелевої вежі. Але так вийшло, що о 23:00 опинилися в іншому кінці міста, і дістатися було дуже складно. Ми прийшли пішки до вежі, в надії встигнути. І диво сталося. Ми встигли і відкрили шампанське.

Цього року планую зустріти Новий рік з хлопцем і його сім'єю. Так би мовити, в тісному сімейному колі.

Українцям побажаю сил у новому році, щоб їх ніколи не покидала удача, запал і багато, багато щастя!

Діана Шабас, Міс Україна Земля 2019:

Зоряний Новий рік: як його зустрічали і збираються зустріти українські зірки - фото 13

- Найяскравіший спогад — коли вперше зустрічала новоий рік за кордоном. Спочатку я трохи засмутилася, що не побачу батьків і близьких друзів, але ніч була яскравою і дуже новорічною.

2021-й буду зустрічати зі своїм хлопцем і найближчими друзями.

Українцям бажаю, звичайно, здоров'я. Цей рік показав кожному з нас, що здоров'я — найголовніше. Бережіть себе, своїх рідних і близьких, мийте руки і робіть зарядку.

Раніше "Коментарі" писали, як зустрічати рік Білого металевого Бика.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини