Головна Новини Зірки Королевські особи «Я знала, що втрачаю другу дитину»: Меган Маркл розповіла про викидень
commentss НОВИНИ Всі новини

«Я знала, що втрачаю другу дитину»: Меган Маркл розповіла про викидень

Меган Марк зізналася, що відчула сильний біль

25 листопада 2020, 12:05
Поділіться публікацією:

39-річна герцогиня Сассекська Меган Маркл вперше зізналася, що влітку 2020 року вони з принцом Гаррі втратили другу дитину.

«Я знала, що втрачаю другу дитину»: Меган Маркл розповіла про викидень

фото: n20x.ru

Знаменитість розповіла, що це був звичайний липневий ранок, вона встала з ліжка, зібралася, зробила сніданок і підійшла до сина, щоб дістати його з ліжечка. Меган поміняла дитині підгузок і відчула різкий сильний біль, від якого присіла на підлогу, тримаючи сина на руках і для того, щоб заспокоїться почала співати колискову.

"Весела мелодія різко контрастувала з моїм відчуттям, що щось не так. Я знала, тримаючи на руках свого первістка, що я втрачаю другу дитину", — сказала Меган.

Після цього разом з чоловіком вони поїхали в лікарню. Герцогиня Сассекська згадує, як лежала на лікарняному ліжку, а поруч сидів Гаррі, вражений новиною про викидень. Меган зізналася, що вони пережили нестерпне горе, з яким стикаються багато інших батьків, але вважають за краще мовчати про це.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська модель Кріссі Тейге переживає втрату свого новонародженого сина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини