Головна Новини Зірки Королевські особи Батько Меган Маркл випускає книгу, в якій закликає дочку припинити ниття
commentss НОВИНИ Всі новини

Батько Меган Маркл випускає книгу, в якій закликає дочку припинити ниття

Томас Маркл заявив, що йому не подобається те, ким стала його дочка Меган

28 липня 2020, 10:00
Поділіться публікацією:

Батько герцогині Томас Маркл дав чергове інтерв'ю, в якому прокоментував факти, викладені у книзі "У пошуках свободи. Гаррі, Меган і створення сучасної королівської сім'ї". Книга надійде в продаж в серпні, але британське видання The Times вже опублікувало ряд висвітлених у ній подробиць, пишуть "Факти".

Батько Меган Маркл випускає книгу, в якій закликає дочку припинити ниття

Як пише газета The Sun, 76-річний Томас, з яким Меган обірвала всі контакти після свого весілля з принцом, заявив, що любить свою дочку, але йому "не подобається те, ким вона стала". Він також зазначив, що в книзі, в якій історія Меган і Гаррі подається у вигідному для них світлі, його дочка і зять на всіх скаржаться. "Зараз найгірший час для ниття", — сказав Томас, нагадавши про людей, які страждають від пандемії коронавірусу.

У біографії принца і колишньої актриси стверджується, що для Меган стало великим ударом співпраця батька з папараці, які запропонували йому зробити серію постановочних знімків для поліпшення його іміджу. Розгорівся скандал. Британська преса звинуватила Томаса в спробі нажитися. У нього стався серцевий напад. І приїхати до Великобританії на весілля дочки він не зміг — хоча Меган наполягала на цьому до останнього. До вівтаря актрису, всупереч традиціям, вів батько нареченого — принц Чарльз.

Сюрпризом для Томаса стало також те, що Меган і Гаррі відмовилися від пропозиції палацу надати допомогу містерові Марклу, захистивши його від небажаної уваги ЗМІ. "Те, що королівська сім'я радила їм допомогти мені, а вони відмовилися, просто неймовірна новина", — сказав американець.

Нагадаємо, знаменита ексгерцогиня Меган Маркл подала позов до суду після того, як виявила факт відеозйомки свого однорічного сина Арчі з безпілотників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини