Головна Новини Зірки Королевські особи Чоловік Єлизавети II не хоче святкувати 100-річний ювілей: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік Єлизавети II не хоче святкувати 100-річний ювілей: в чому причина

Чоловік Єлизавети II не хоче «створювати метушню»

29 грудня 2020, 10:40
Поділіться публікацією:

У червні наступного року в королівській родині відбудеться знаменна подія: принцу Філіпу, дружині Єлизавети II виповниться 100 років. Підготовка до свята повинна була початися після Нового року, але тепер воно під загрозою зриву.

Чоловік Єлизавети II не хоче святкувати 100-річний ювілей: в чому причина

принц Філіп / фото: Global Look Press / ZUMAPRESS.com / I-Images

Ювіляр навідріз відмовляється святкувати свій день народження, тому що він давно відійшов від справ і не хоче навколо своєї персони влаштовувати метушню. Така заява здивувала королеву Єлизавету II й інших членів королівської сім'ї, які збиралися зібратися всі разом на масштабне святкування.

Джерело повідомляє, що підготовка до 100-річного ювілею принца Філіпа мала розпочатися після Нового року, але в палаці бояться навіть завести на цю тему розмову, знаючи, що всі ідеї будуть майбутнім іменинником прийняті "в штики".

"Герцог на пенсії, він відійшов від справ і не хоче метушні. І його не можна ні в чому звинувачувати", — цитує свого інсайдера видання Royal Central.

Але навіть якщо принц Філіп відмовиться від розкішного свята, однієї традицією йому не вдасться уникнути: королева Єлизавета II завжди відправляє вітальний лист британцям, які відзначає сотий день народження.

Втім, ще невідомо, які будуть карантинні коронавірусні обмеження наступного літа, і чи будуть вони взагалі, та й сам ювіляр, можливо, передумає до цього часу.

Нагадаємо, дослідник британської культури Брайан Козловські написав книгу, в якій розповів про головні секрети довголіття Її Величності королеви Єлизавети II.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що принц Гаррі та Меган Марк, попри відмову від титулу, представили свою різдвяну листівку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини