Кейт та принц Вільям представили свою різдвяну листівку (ФОТО)

Знімок було зроблено в Йорданії на початку цього року

Різдвяну сімейну листівку представили своїм співвітчизникам представники королівської родини Британії – герцог та герцогиня Кембриджські. Цього року основою для неї стала світлина, яка була зроблена Вільямом та Кейт під час літнього відпочинку на території Йорданії, пише ТСН.

Світлина королівської родини - Вільяма, Кейт та трьох їх дітей –сімейна. Вони всі разом на фоні пустелі. З батьками тут присутні Джорд, Шарлота та найменший син –Луї. Родина і одяг підібрала легкий та нейтральний, одного стилю.

Цьогорічне різдвяне фотовітання має відмінності з іншими різдвяними фотовітаннями, яке наймолодше королівське сімейство показувало в минулі роки. Адже ті різдвяні світлини були зроблені вдома, подружжя герцогів Кембриджських позувало в домашньому інтер’єрі власного будинку Анмер Голл.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те,що їсть і п'є герцогиня Кембриджська. Герцогиня Кембриджська народила трьох дітей та як і раніше виглядає чудово, а кожен її вихід у світ широко обговорюється в мережі. Прекрасний зовнішній вигляд герцогині безпосередньо пов'язаний з тим, що вона їсть. Відомо, що Кейт Міддлтон віддає перевагу рибі, ніж м'ясу. Севіче — страва з сирої риби є для герцогині одним із найулюбленіших, однак за святковим столом вона не відмовляється і від запеченої курки. В її раціоні завжди присутньо багато овочів. Як правило, Кейт снідає смузі з кейла, коріандру, шпинату і чорничного соку, в який також додає спіруліну. Однак, її чоловік — принц Вільям таких гастрономічних уподобань не поділяє. Одним з улюблених страв подружжя є суші з лососем.