Головна Новини Зірки Королевські особи Королівські вітання: Меган Маркл і принц Гаррі представили різдвяну листівку
commentss НОВИНИ Всі новини

Королівські вітання: Меган Маркл і принц Гаррі представили різдвяну листівку

На фото щаслива сімейна пара зображена разом із сином та хвостатими домашніми улюбленцями

24 грудня 2020, 12:25
Поділіться публікацією:

Гарною традицією на Різдво є публікація святкових листівок від членів королівської родини. Попри відмову від титулу, принц Гаррі та Меган Маркл також поділилися радісним фото, вітаючи всіх із прийдешніми святами. Опублікувала світлину британська благодійна організація Mayhew

Королівські вітання: Меган Маркл і принц Гаррі представили різдвяну листівку

Фото: Legion-Media

На відміну від попередніх років, коли Гаррі та Меган вітали світ монохромними листівками, цього разу фото кольорове, з легким ефектом розмиття. На зображенні закохана пара сидить на порозі дитячого будиночка із сином Арчі на руках, а поруч знаходяться віддані домашні улюбленці — чорний лабрадор Оз та бігль Гай.

Знімок зробила мати Меган, Доріа Рагланд. Повідомляється, що "фотосесія" відбулася на початку грудня в будинку Гаррі та Меган.


Благодійна організація Mayhew, що опублікувала різдвяну листівку герцогів Сассекських, турбується про бездомних тварин. Меган Маркл опікується долею цієї компанії із 2019 року.

"Цьогоріч ми, як родина, зробили пожертви кільком благодійним організаціям з думкою про вас. Місцевій каліфорнійській організації, що допомагає родинам позбавитися статусу бездомних, а також двом нашим патронатам у Великобританії: одному — що підтримує благополуччя тварин і суспільства, а другому — меморіальному фонду дорогого друга, який допомагає вчити дітей і бореться із бідністю в Уганді. Ми вшанували їхню роботу від імені всіх нас", — йдеться у листівці, яку Меган підписала для Mayhew.

Генеральний директор організації Керолан Йейтс зазначила, що для них заступництво Меган і принца Гаррі є неабиякою честю. Також представниця Mayhew зазначила, що пожертвування до фонду від герцогської пари допоможе ще більшій кількості бездомних котів та собак пережити черговий зимовий період. 

Утім, не лише британці люблять листівки. Напередодні "Коментарі" повідомляли, що перша леді Олена Зеленська запустила проект "Диво-поштівка", покликаний створити новорічно-різдвяну атмосферу.

Також на порталі можна дізнатися, що спонукало пару Меган і Гаррі почати створювати підкасти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини