Королівський скандал: на сина Єлизавети ІІ подали в суд за зґвалтування

Жінка подала до суду на принца

Члена королівської родини громадянка США Вірджинія Джуфре (Робертс) обвинувачує у важкому злочині – зґвалтуванні. Вона за допомогою адвокатів звернулася до федерального суду Манхеттена, вимагаючи притягнути до відповідальності принца Ендрю. Про це інформує Associated Press.

Вірджинія Робертс хоче покарати поважного члена королівської родини за важкий злочин - примусовий секс з неповнолітньою і те, що представник королівської монархії познущався з неї. Подія сталась ще у 2001 році, дівчині було лише 17 років.

Злочин 20-річної давності

Громадянка Америки добре пам’ятає, що середній син королеви познущався з неї, юної дівчини. Познайомив їх бізнесмен із заплямованою репутацією Джефрі Епштейн. За її словами, представник відомої королівської родини, якому тепер 61 рік, мусить надати їй компенсацію за спричинені моральні та фізичні страждання.

"Сильні й багаті не звільняються від відповідальності за свої дії. Я сподіваюся, що інші жертви побачать, що можна не жити в тиші й страху, а повернути собі життя, висловившись відкрито і вимагаючи справедливості", - заявила постраждала жінка.

За словами пані Робертс, вона зважилася на цей позов тільки через те, що принц і йому подібні, якщо вона не розповість всю правду, далі робитимуть свої брудні вчинки.

"Я - матір і дружина, моя сім'я для мене на першому місці. І я знаю, що ця дія піддасть мене подальшим нападкам з боку принца Ендрю і його прислужників", - пояснила вона свою позицію.
Чому мовчить син королеви Єлизавети

Представники королівської родини ніяк не коментують цей скандальний судовий позов. Відмовчується і принц Ендрю.

Але пересуди про його походеньки, приятельство з Епштейном та розваги з неповнолітніми дівчатами час від часу з’являються. Принц Ендрю мусив пояснити BBC Newsnight, що не мав сексуального зв’язку з Вірджинією. Це було у 2019 році.

"Я можу абсолютно категорично сказати вам, що цього ніколи не було", - сказав він і додав, що навіть "не пам'ятає, щоб коли-небудь зустрічався з нею", - повідомив представник британської монархії.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що королева Єлизавета II виграла суд у колишнього дворецького принца Чарльза.