Головна Новини Зірки Королевські особи Нарешті вийшла в світ: Єлизавета II відвідала офіційний захід
commentss НОВИНИ Всі новини

Нарешті вийшла в світ: Єлизавета II відвідала офіційний захід

З нагоди першого виходу в світ Єлизавета II вибрала яскравий образ

15 жовтня 2020, 20:12
Поділіться публікацією:

94-річна королева Єлизавета II вперше вийшла на роботу з того моменту, як почався карантин. Вона готова знову приступити до виконання своїх монарших обов'язків, передає видання lux.

Нарешті вийшла в світ: Єлизавета II відвідала офіційний захід

Єлизавета II. Фото: lux.fm

Стало відомо, що королева разом з онуком принцом Вільямом вирушила в лабораторію Портон-Даун поблизу Солсбері для того, щоб бути присутніми на відкритті центру енергетичної аналітики.

Як бачимо, Єлизавета II ретельно підготувалася до поїздки: вибрала наряд згідно з останніми трендами цього сезону. З нагоди першого виходу в світ після такої тривалої паузи вона надягла пальто ніжно-рожевого кольору і капелюшок в тон, який був прикрашений масивними квітами.

Нарешті вийшла в світ: Єлизавета II відвідала офіційний захід - фото 2
Нарешті вийшла в світ: Єлизавета II відвідала офіційний захід - фото 3

"Сьогодні герцог Кембриджський приєднався до Її Величності, щоб відвідати Лабораторію оборонної науки і технологій в Портон-Дауні і офіційно відкрити новий Центр енергетичного аналізу. Там вони зустрілися з науковцями, які надавали життєво важливу підтримку Великобританії в боротьбі з COVID-19", — йдеться в повідомленні на офіційній сторінці герцога і герцогині Кембриджських в Instagram.

Як повідомляло видання "Коментарі", королева Єлизавета ІІ виграла суд у колишнього дворецького принца Чарльза. Вона виграла судову тяжбу, щоб перешкодити колишньому дворецькому принца Чарльза зареєструвати торгову марку The Royal Butler (Королівський дворецький).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини