Головна Новини Зірки Королевські особи Названо п'ять правил довголіття королеви Єлизавети II
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо п'ять правил довголіття королеви Єлизавети II

Для багатьох людей королева Єлизавета є зразком

9 грудня 2020, 13:30 comments1879
Поділіться публікацією:

Королева Великобританії Єлизавета II надихає людей своїм прикладом, адже у свої 94 роки вона бездоганно виглядає і веде активний спосіб життя. Дослідник британської культури Брайан Козловські написав книгу, в якій розповів про головні секрети довголіття Її Величності.

Названо п'ять правил довголіття королеви Єлизавети II

правила довголіття Єлизавети II (Фото: Victoria Jones / Getty Images)

Фізична активність

Вважається, що для збільшення тривалості життя важливо регулярно займатися інтенсивними тренуваннями. Але королева з цим не згодна. Єлизавета II дотримується помірних навантажень, наприклад, займається пішими прогулянками та верховою їздою. А головне, що ці заняття приносять їй задоволення.

Дієта та алкоголь

Насправді королева воліє прості страви, а не розкішні делікатеси, як думає багато хто. В її раціоні часто є риба з овочами, відварна або приготування на грилі, а ось картоплі вона уникає. Також Єлизавета II може дозволити собі чорний шоколад або маленький шматочок торта, а також келих солодкого вина.

Догляд за шкірою

Королева Великобританії не користується дорогими косметичними засобами. Вона просто намагається триматися далі від сонячних променів, а для відпочинку влітку вибирає далеку від тропічної спеки Шотландію.

Безперервне навчання

У 94 роки Її Величність продовжує самостійно справлятися зі своїми обов'язками. Вона постійно спілкується з новими людьми, дізнається щось нове, проводить переговори й такий активний режим допомагає їй зберігати гостроту і ясність розуму.

Душевне здоров'я

Брайан Козловські зазначив, що королева Єлизавета II проживе довше, ніж її мати, яка померла у віці 101 року. А вся річ у тому, що глава престолу стежить за своїм душевним станом. Вона уникає стресових ситуацій та інших чинників, які негативно впливають на нервову систему. А це, безсумнівно, один з ключів довголіття.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що королеву Великобританії на 100 тисяч фунтів стерлінгів "обчистив" буфетник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини