Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Гаррі і Меган Маркл очікують другу дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Гаррі і Меган Маркл очікують другу дитину

Опубліковано фото, на якому Меган Маркл зображена з округленим животиком

15 лютого 2021, 01:07
Поділіться публікацією:

Герцог і герцогиня Сассекські Гаррі та Меган (Маркл) очікують другу дитину. Інформацію про вагітність підтвердила прес-секретар подружжя, передає CNN.

Принц Гаррі і Меган Маркл очікують другу дитину

Принц Гаррі та Меган Маркл

Прес-секретар зазначила, що у півторарічного Арчі з'явиться молодший брат або сестра.

Це оголошення було зроблено майже через 37 років після того, як Принц Чарльз і принцеса Діана оголосили, що чекають на другу дитину — принца Гаррі.

Джерело, близьке до Гаррі та Меган, зазначило, що пара розповіла своїм сім'ям раніше, ніж оприлюднити цю новину публічно в неділю, 14 лютого.

Оголошення пари супроводжувалося чорно-білою фотографією, на якій пара радісно посміхалася один одному, сидячи на траві, а у Меган було видно невеликий живіт.

Представник Букінгемського палацу повідомив CNN, що королева Єлизавета, принц Філіп, принц Чарльз і вся королівська родина в захваті від новини та бажають парі всього найкращого.

Нагадаємо, герцогиня Сассекському Меган Маркл зізналася, що влітку 2020 року ці фірми з принцом Гаррі втратили другу дитину. Знаменитість розповіла, що це був звичайний липневий ранок, вона встала з ліжка, зібралася, зробила сніданок і підійшла до сина, щоб дістати його з ліжечка. Меган поміняла дитині підгузник і відчула різкий сильний біль, від якого присіла на підлогу, тримаючи сина на руках і для того, щоб заспокоїтися почала співати колискову.

Раніше, в грудні 2020 року, принц Гаррі і Меган Маркл поділилися радісним фото, вітаючи всіх з наступаючими святами. На відміну від попередніх років, коли Гаррі та Меган вітали світ монохромними листівками, цього разу фото кольорове, з легким ефектом розмиття. На зображенні закохана пара сидить на порозі дитячого будиночка з сином Арчі на руках, а поруч знаходяться віддані домашні улюбленці — чорний лабрадор Оз і бігль Гай.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини