Принц Гаррі зізнався, чому насправді залишив королівське життя

Принц Гаррі став охочіше спілкуватися з журналістами

Принц Гаррі заявив, що пішов з королівського життя, бо британська преса "руйнувала" його психічне здоров'я. Про це передає CNN.

Так, одного разу принц Гаррі просто вирішив, що йому потрібно швидше "витягувати свою сім'ю". Він каже, що волів би королівське життя, яке показане в серіалі Netflix "Корона", а не опубліковане в газетах.

"Ми всі знаємо, якою може бути британська преса, і це руйнувало моє психічне здоров'я, - сказав принц Гаррі. - Я зробив те, що зробив би будь-який чоловік і будь-який батько".

Принц і його дружина Меган, герцогиня Сассекська, перестали бути членами королівської сім'ї за власним бажанням в січні 2020 року, що викликало скандал в істеблішменті. Гаррі повідомив, що його життя з Меган в Лос-Анджелесі буде "трохи іншою версією, але продовженням того, чим вони займалися у Великобританії".

З тих пір вони переїхали в Лос-Анджелес і почали жити новим життям. Пара стає все більш публічною і охоче спілкується зі ЗМІ. Інтерес до нового життя пари, ймовірно, посилиться після того, як вони проведуть велике інтерв'ю з Опрою Вінфрі, яке, як очікується, торкнеться справжніх причин їх відходу з королівського життя.

Нагадаємо, герцог і герцогиня Сассекські Гаррі і Меган (Маркл) очікують другу дитину. Джерело, близьке до Гаррі і Меган, зазначило, що пара розповіла своїм сім'ям раніше, ніж було оприлюднено цю новину публічно в неділю, 14 лютого. Оголошення пари супроводжувалося чорно-білою фотографією, на якій пара радісно посміхалася один одному, сидячи на траві, а у Меган було видно невеликий живіт.