Принц Греції одружився з дочкою мільярдера: її сукня здивувала всіх

На весіллі були присутні тільки батьки закоханих

На минулих вихідних, принц Греції та Данії Філіп офіційно пов'язав себе узами шлюбу з дочкою мільярдера Ніною Флор. Церемонія була скромною і прийшла в присутності батьків закоханих.

Відомо, що 34-річний принц Філіп одружився зі своєю коханою в Санкт-Моріц - швейцарській комуні, яка вважається самим розкішним курортом країни. І місце було обрано не випадково, виявилося, що це рідне місто нареченої.

Весільна церемонія була скромною, свій шлюб принц Філіп і Ніна Флор укладали в присутності своїх батьків - короля Костянтина і мільярдера Томаса Флора. Через карантин, викликаний пандемією, закохані не могли влаштувати пишне та розкішне свято і відклали його до кращих часів, коли ситуація у світі стабілізується.

У мережі вже з'явилися перші весільні фотографії. І багато користувачів були здивовані весільною сукнею коханої принца. Для церемонії Ніна Флор вибрала теплий костюм зі спідницею молочного кольору, який доповнила білими колготками та туфлями в тон. Її зачіска також була мінімалистичною: голову нареченої прикрашав білий бант.

Користувачі зізналися, що від дочки мільярдера очікували більш пишного і розкішного вбрання. Але разом з цим, зазначили, що такий вибір сукні підкреслює її скромність, жіночність і ніжність.

Нагадаємо, що про заручини принца Греції й Данії Філіпа і Ніни Флор, які зустрічалися більше 2-х років, було оголошено на початку вересня 2020 року. Пропозицію принц своїй коханій зробив під час відпустки на грецькому острові.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дочка Білла Гейтса виходить заміж за єгиптянина.